Werkgevers

Werkgevers

CatchYourTalent is gespecialiseerd in de ontwikkeling en plaatsing van Sales Talent (HBO+). Wij slaan de brug tussen opleiding en het bedrijfsleven. Door de unieke combinatie van training, coaching en het opdoen van commerciële werkervaring creëren wij de perfecte starter met de juiste Scorende Sales Mindset voor uw organisatie.

 

Wie zijn wij?

Het Instituut voor Sales Talent is in 2006 opgericht om Talenten die een carrière in Sales ambiëren klaar te stomen voor het bedrijfsleven.

Talent met een passie voor Sales bieden wij commerciële bijbanen in combinatie met een wetenschappelijk onderbouwd opleidingstraject; onze Masterclass Sales en Accountmanagement. Door de unieke combinatie van training, coaching en het opdoen van commerciële werkervaring creëren wij de perfecte starter met de juiste Scorende Sales Mindset voor uw organisatie.

Het fundament is een uniek partnership tussen CatchYourTalent, Professor Willem Verbeke hoogleraar aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en Professional Capital. Deze samenwerking heeft geleid tot een wetenschappelijk onderbouwd opleidingsprogramma waarbij theorie gecombineerd wordt met praktijk: de Masterclass Sales & Account Management.

 

Ons voorstel

CatchYourTalent stoomt Sales Talent klaar voor de arbeidsmarkt en daar profiteert u als werkgever van. Het Talent scoort middels de juiste Mindset in Sales en is zorgvuldig geselecteerd op basis van resultaat, maar ook passend bij de cultuur van uw organisatie.

Wij bieden:

 • Talent met scorende Sales Mindset; scoringspercentage 20% hoger dan peers
 • Sales Talent heeft certificaat Masterclass Sales & Accountmanagement
 • Sales Talent met een bewezen trackrecord
 • 100% tevredenheidsgarantie – Indien het Talent niet bevalt wordt de procedure kosteloos opnieuw opgestart
 • No cure no pay; geen honorarium wanneer wij niet in staat zijn de juiste kandidaat aan te leveren
 • Fixed fee – geen kosten achteraf en geen kosten voor opstarttrajecten.

Bij afronding van de studie is ons Sales Talent klaargestoomd om te starten bij uw bedrijf; opleiding, gerichte werkervaring in Sales, de juiste Mindset. Tijdens ons traject wordt er uitgebreid aandacht besteed aan het bouwen van een gedegen netwerk. Essentieel voor goede prestaties bij verkoop en commerciële functies.

 

Salestalent voor uw organisatie?

CatchYourTalent heeft een actieve Talent poule van 350 Sales Talenten in de Benelux. Op diverse niveaus. Snel schakelen is voor ons geen probleem. Wij bieden startende junior Talenten, maar hebben ook een uitgebreide poule van Sales Professionals die toe zijn aan een nieuwe uitdaging, bij uw bedrijf.

Wilt u een Sales Talent, met werkervaring, opleiding en de juiste scorende Sales Mindset? Neem dan contact op met Ruth Kremer op 072 541 3950 of e-mail r.kremer@catchyourtalent.com

Neem ook eens een kijkje in onze Talent carroussel; wellicht zit er een aansprekend Talent voor u bij.

Voor studenten

CatchYourTalent biedt studenten een perfecte opstap naar een commerciële carrière in Sales. Wij bieden jong Talent bijbanen voor A-merken als Nespresso, Sony PlayStation, Intel, Batavus, Huawei en vele anderen en zetten als bedrijf in op ontwikkeling door onze veelzijdige opleidingsmogelijkheden.

Masterclass Sales,- en Accountmanagement

Wij bieden al onze Sales Talenten een gratis opleidingstraject; de Masterclass Sales & Accountmanagement. Een Salestraject dat in samenwerking met Professional Capital is ontwikkeld en welke een Wetenschappelijke onderbouwing geniet vanuit Professor Willem Verbeke, Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast wordt onze Masterclass Sales & Accountmanagement ook in delen aangeboden aan studenten van Hogeschool Inholland die ons programma inmiddels als basis voor minoren inzet en zijn wij bezig met diverse andere Hogescholen om ons lesmateriaal en Salestraject te integreren in het lesaanbod. Het Masterclasstraject koppelt theorie en praktijk en biedt het theoretische fundament om goed te worden in Sales.

Masterclass Sales,- en Accountmanagement

 

 

Onze talenten

 • Cedric

  Cedric is eerlijk, bescheiden, een doorzetter en ondernemend. Hij kenmerkt zich door zijn oplossend en commercieel vermogen. Ambitie: Accountmanager

 • Jeroen

  Jeroen heeft een passie voor consumentenelektronica en heeft inmiddels ruim 2 jaar ervaring opgedaan als zelfstandig verkoper. Ambitie: Een Field Accountmanagement functie!

 • Lars

  Leergierig, ambitieus, doelgericht, ondernemend en een echte doorzetter. Steekwoorden die Lars goed omschrijven. Lars weet wat hij wil en werkt momenteel als Field Accountmanager Ambitie: De buitendienst in!

 • Luna

  Een van onze kersverse jonge enthousiaste Talenten. Heeft de focus om haar Business en Sales skills verder te gaan ontwikkelen en investeert graag in haar eigen ontwikkeling en groei. Ambitie:Accountmanager binnen de Fashion,- of creatieve branche

 • Matthijs

  Matthijs is pro-actief, zelfverzekerd, ondernemend en wil graag heel goed worden in Sales. Ambitie: Carrière in Sales!

 • Mustafa

  Sterke persoonlijkheid en heeft duidelijk een carrière in Sales voor ogen. Mustafa neemt zijn werkzaamheden heel serieus en ontwikkelt graag. Ambitie: Managementfunctie

 • Tobias

  Leergierig, berekenend en ambitieus. Tobias is heel bewust met ontwikkeling bezig en zet koers naar een carrière in Sales. Ambitie: Buitendienst Accountmanagement in IT of Detachering.

 • Tom

  Qua type is Tom een echte ondernemer; hard werken, ambitieus, niet snel tevreden en erg gemotiveerd. Daarnaast is hij sociaal en betrouwbaar. Ambitie: Uiteindelijk ondernemerschap!

 • Wouter

  Vlotte, ambitieuze, nuchtere aanpakker. Wil graag ontwikkelen. Wouter heeft ervaring in verkoop en pakt graag uitdagingen aan. Ambitie: Een mooie toekomst in Sales