Over ons

Over ons

Het Coronavirus houdt Nederland letterlijk in de ban. De wereld staat stil. Wij willen iedereen veel sterkte wensen in deze moeilijke tijden. Samen Sterk. 

CatchYourTalent is het Instituut voor Sales Talent en bestaat sinds 2006. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van Sales Talent (HBO+) en slaan de brug tussen opleiding en het bedrijfsleven. Waar opleiding stopt gaan wij verder. Door de unieke combinatie van training, coaching en het opdoen van commerciële werkervaring bieden wij jou als Talent de beste opstap voor een commerciële carrière.

CatchYourTalent biedt commerciële bijbanen aan, in combinatie met een gratis Masterclasstraject Sales- en Accountmanagement. Jij als student kunt dus al tijdens je studie gericht worden opgeleid tot Sales Professional; je blijft na het afstuderen de concurrentie voor en maakt door de ervaring en theoretische kennis die je hebt opgedaan een betere kans op de arbeidsmarkt. Je wordt echt praktijkgericht opgeleid waarbij de focus ligt op de scorende Sales Mindset.

Iets voor jou? Een commerciële bijbaan met opleidingsmogelijkheden of een leuke startersfunctie?

 • Diverse parttime en fulltime functies, projecten en traineeships
 • Werken voor mooie A-merken; Playstation, Intel, Huawei, Nespresso, Batavus, Vodafone e.a!
 • Gratis Masterclasstraject Sales,- en Accountmanagement (Professional Capital) voor alle talenten
 • CatchYourTalent leert je netwerken en helpt je na de studie aan een vaste baan bij een mooi merk!
"Ik vond het moeilijk om echt door te pakken tijdens een verkoopgesprek, nu scoor ik als één van de beste in mijn team!"
Ilona, Sales Talent

Maak kennis met het team van CatchYourTalent

 • Marie José van den Kommer

  Oprichter & Eigenaar Ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Sinds 2001 ben ik samen met Hans Knipscheer eigenaar van Racktime. In 2006 hebben wij CatchYourTalent opgericht met als doel Talentontwikkeling centraal te stellen. Trots Wanneer ik 'oude Talenten' spreek die nu een carrière hebben en zeggen: "Wat ik bij jullie geleerd heb, gebruik ik nog dagelijks." Dat is mijn drijfveer om voorop te blijven lopen binnen de ontwikkeling van Talent. Want dat het werkt is een onmiskenbaar feit.

  mj.vandenkommer@catchyourtalent.com
 • Moniek Korver

  Sales Manager De naam zegt het al. Ons Sales Talent heb ik onder mijn hoede, om hen door middel van coaching, training en begeleiding te bemiddelen naar de arbeidsmarkt. Mijn grote passie? Het ontwikkelen van talent en daarmee het creëren van win-win situaties! Trots Wanneer ik iemand zie groeien in ons traject en daarmee de springplank biedt voor zijn of haar carrière. Het is ontzettend leuk én waardevol om verantwoordelijk te zijn voor ontwikkelings- en carrièresprongen!

  m.korver@catchyourtalent.com
 • Ruth Kremer

  Commercieel Manager Verantwoordelijk voor het succes zijn wij allemaal, maar ik fungeer als aanjager binnen het team. Ik bewaak het commerciële deel, ben verantwoordelijk voor de marketing & communicatie, houd mij bezig met de ontwikkeling van onze Learning en de samenwerkingen met opleidingen. Trots Op het feit dat ik bijdraag aan de groei en ontwikkeling van Talent. Grond en aarde bieden voor groei en zichtbaar maken wat erin zit. Dat is een absoluut voorrecht en maakt mijn werk ontzettend waardevol.

  r.kremer@catchyourtalent.com