Over ons

Over ons

Het Coronavirus houdt Nederland letterlijk in de ban. De wereld staat stil. Wij willen iedereen veel sterkte wensen in deze moeilijke tijden. Samen Sterk. 

CatchYourTalent is het Instituut voor Sales Talent en bestaat sinds 2008. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van Sales Talent (HBO+) en slaan de brug tussen opleiding en het bedrijfsleven. Waar opleiding stopt gaan wij verder. Door de unieke combinatie van training, coaching en het opdoen van commerciële werkervaring bieden wij jou als Talent de beste opstap voor een commerciële carrière.

CatchYourTalent biedt commerciële bijbanen aan, in combinatie met een gratis Masterclasstraject Sales- en Accountmanagement. Jij als student kunt dus al tijdens je studie gericht worden opgeleid tot Sales Professional; je blijft na het afstuderen de concurrentie voor en maakt door de ervaring en theoretische kennis die je hebt opgedaan een betere kans op de arbeidsmarkt. Je wordt echt praktijkgericht opgeleid waarbij de focus ligt op de scorende Sales Mindset.

Iets voor jou? Een commerciële bijbaan met opleidingsmogelijkheden of een leuke startersfunctie?

 • Diverse parttime en fulltime functies, projecten en traineeships
 • Werken voor mooie A-merken; Playstation, Intel, Huawei, Nespresso, Batavus, Vodafone e.a!
 • Gratis Masterclasstraject Sales,- en Accountmanagement (Professional Capital) voor alle talenten
 • CatchYourTalent leert je netwerken en helpt je na de studie aan een vaste baan bij een mooi merk!
"Ik vond het moeilijk om echt door te pakken tijdens een verkoopgesprek, nu scoor ik als één van de beste in mijn team!"
Ilona, Sales Talent

Maak kennis met het team van CatchYourTalent

 • Danny Kroon

  Talent Manager Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de instroom en kwaliteitsbewaking van Talent voor onze partner Huawei. Ik zorg ervoor dat de resultaten optimaal zijn en stuur bij waar nodig. En daarnaast houdt ik mij samen met Jelle bezig met de instroom en ontwikkeling van de Junior Accountmanagers. Trots Als ik hoor dat mijn kandidaat volledig op zijn plek zit en het bedrijf net zo blij is met hun nieuwe medewerker. Niets is mooier dan een positieve bijdrage leveren aan het leven van een ander!

  d.kroon@catchyourtalent.com
 • Jelle Vring

  Talent Manager Ik ben verantwoordelijk voor het binnenhalen van de 'ruwe diamanten' ofwel; de Junior Accountmanagers. Dagelijks ga ik het gesprek aan met jonge mensen en weet als geen ander het verhaal achter ieder talent. En een ding is zeker; iedereen heeft een eigen verhaal en ontwikkeld op zijn of haar eigen manier en dat is mooi om te zien. Trots Het mooiste van mijn werk is dat ik mijn Talenten zie groeien, kan sturen en coachen waar nodig en daarmee echt kan bijdragen aan carrièrestappen.

  j.vring@catchyourtalent.com
 • Josefien Hilbolling

  Talent Manager Dyson Ik verzorg samen met Romy de werving en selectie voor Dyson. Specifiek de Shop-in-Shop posities in de BeNeLux. Ik begeleid kandidaten in het selectieproces; nieuwe instroom van externe kandidaten maar ook Talenten die een doorgroei mogen maken vanuit CatchYourTalent. Trots Het selectietraject van Dyson is zwaar. Soms moet je een kandidaat wat extra vertrouwen en oppeppende woorden geven, maar het geeft zoveel voldoening wanneer uiteindelijk een contract van Dyson de bekroning is!

  j.hilbolling@catchyourtalent.com
 • Marie José van den Kommer

  Oprichter & Eigenaar Ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Sinds 2001 ben ik samen met Hans Knipscheer eigenaar van Racktime. In 2006 hebben wij CatchYourTalent opgericht met als doel Talentontwikkeling centraal te stellen. Trots Wanneer ik 'oude Talenten' spreek die nu een carrière hebben en zeggen: "Wat ik bij jullie geleerd heb, gebruik ik nog dagelijks." Dat is mijn drijfveer om voorop te blijven lopen binnen de ontwikkeling van Talent. Want dat het werkt is een onmiskenbaar feit.

  mj.vandenkommer@catchyourtalent.com
 • Moniek Korver

  Sales Manager De naam zegt het al. Ons Sales Talent heb ik onder mijn hoede, om hen door middel van coaching, training en begeleiding te bemiddelen naar de arbeidsmarkt. Mijn grote passie? Het ontwikkelen van talent en daarmee het creëren van win-win situaties! Trots Wanneer ik iemand zie groeien in ons traject en daarmee de springplank biedt voor zijn of haar carrière. Het is ontzettend leuk én waardevol om verantwoordelijk te zijn voor ontwikkelings- en carrièresprongen!

  m.korver@catchyourtalent.com
 • Romy Waijboer

  Talent Manager Dyson Voor Dyson ben ik net als Josefien verantwoordelijk voor de werving & selectie van Experts en Stylisten voor de Shop-in-Shop posities. Een uitdagende functie gelieerd aan de explosieve groeiambities van Dyson. Dagelijks onderhoud ik het contact met kandidaten en begeleid hen in het selectieproces naar hun een nieuwe werkgever. Trots Op het feit dat ik Talent echt verder kan helpen op de arbeidsmarkt en hen kan begeleiden naar een mooie carrière bij Dyson.

  r.waijboer@catchyourtalent.com
 • Ruth Kremer

  Commercieel Manager Verantwoordelijk voor het succes zijn wij allemaal, maar ik fungeer als aanjager binnen het team. Ik bewaak het commerciële deel, ben verantwoordelijk voor de marketing & communicatie, houd mij bezig met de ontwikkeling van onze Learning en de samenwerkingen met opleidingen. Trots Op het feit dat ik bijdraag aan de groei en ontwikkeling van Talent. Grond en aarde bieden voor groei en zichtbaar maken wat erin zit. Dat is een absoluut voorrecht en maakt mijn werk ontzettend waardevol.

  r.kremer@catchyourtalent.com