Masterclass

Hoe ziet onze Masterclass eruit?

Masterclass Sales & Accountmanagement

De Masterclass Sales & Accountmanagement is een gratis praktijkgerichte opleiding voor Sales Talent dat wil leren, wil groeien en graag stappen wil maken op het gebied van Sales!

De fundamenten van dit programma bestaan uit:

  • Een complete e-learning community
  • Face2face Salestrainingen van Professional Capital
  • Het opdoen van gerichte Saleservaring voor A-merken als Intel, Huawei, Nespresso, Panasonic e.a

Leren en werken tegelijk

Het unieke aan dit traject, ten opzichte van andere opleidingen op het gebied van Sales, is dat binnen de Masterclass Sales & Accountmanagement van CatchYourTalent leren en werken aan elkaar is gekoppeld. De kennis die je opdoet tijdens de lessen, kun je direct in de praktijk brengen bij de projecten die je uitvoert. Je leert dus écht on the job. En hier krijg je gewoon voor betaald. Deze combinatie van werkuren en scholing is nu juist wat voor werkgevers zo interessant is. Zij halen iemand in huis die de praktijk al beheerst en toch pas net afgestudeerd is.

Professor Willem Verbeke Hoogleraar Sales en Accountmanagement Erasmus Universiteit Rotterdam

Heb je alle trainingen succesvol afgerond en 300 uur werkervaring met een positieve waardering voltooid? Dan krijg jij een certificaat ondertekend door Nederlands enige hoogleraar op het gebied van Sales & Account Management; Willem Verbeke.

Wetenschappelijk onderbouwd trainingstraject

Professor Willem Verbeke is sinds 2008 verbonden aan Het Instituut voor Sales Talent. Gezamenlijk hebben wij het opleidingsprogramma continue ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Willem heeft een zeer duidelijke visie hoe mensen getraind kunnen worden op het gebied van Sales. Dit in combinatie met de ervaring van Professional Capital, en het trainen van ervaren account management teams, maakt de inhoud uniek.

"Ik volgde de Masterclass en ben na mijn afstuderen door CatchYourTalent voorgesteld bij Wolters Kluwer. Ik kreeg de baan!"
Kees, Sales Talent