Masterclass

Hoe ziet onze Masterclass eruit?

Masterclass Sales & Accountmanagement

Wij zetten als bedrijf in op ontwikkeling en vinden dat groei voor iedereen bereikbaar moet zijn. De Masterclass Sales & Accountmanagement is een gratis praktijkgerichte opleiding voor Sales Talent dat wil leren en wil groeien op het gebied van Sales & Accountmanagement.

Ons opleidingstraject biedt jou de kans om naast het werken binnen een bijbaan deel te nemen aan ons Talentprogramma; Masterclass Sales & Accountmanagement. Je gaat aan de slag bij een van onze aangesloten partners, bijvoorbeeld als Junior Accountmanager, Shop-in-Shop verantwoordelijke of Field Accountmanager. Naast het werken kun je tegelijkertijd ontwikkelen binnen het Masterclass programma. Ideaal voor studenten die alvast gerichte relevante commerciële werkervaring willen opdoen.

Fundamenten:

  • Wetenschappelijk onderbouwd programma door Professor Willem Verbeke, Erasmus Universiteit Rotterdam;
  • Een complete e-learning community waarin je op verschillende niveaus kunt leren;
  • Face2face Salestrainingen in samenwerking met Maarten Colijn van Professional Capital;
  • Het opdoen van gerichte relevante werkervaring voor Huawei, Nespresso, Dyson, Panasonic, Agu en vele anderen A-merken.

Leren en werken tegelijk

Het unieke aan dit programma is het koppelen van de theorie en het opdoen van ervaring in de praktijk. Sales is immers een doe-vak en leer je niet alleen uit boeken. Vlieguren maken en resultaat boeken is even belangrijk als de theorie beheersen. De kennis die je opdoet tijdens de lessen, kun je direct in de praktijk brengen bij de projecten die je uitvoert. Je leert dus écht on the job en wordt ook op resultaat in de praktijk gecoacht. En hier krijg je gewoon voor betaald. Door deze unieke combinatie onderscheid jij je op de arbeidsmarkt en word je interessant voor werkgevers. Want jij bent straks afgestudeerd maar ook in het bezit van relevante werkervaring en een trackrecord van jouw Salesresultaat.

Professor Willem Verbeke Hoogleraar Sales- en Accountmanagement Erasmus Universiteit Rotterdam

Professor Willem Verbeke is sinds 2008 verbonden aan CatchYourTalent. Gezamenlijk ontwikkelen wij het opleidingsprogramma continue door op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken. Professor Verbeke heeft een zeer duidelijke visie hoe mensen getraind kunnen worden op het gebied van Sales & Accountmanagement. En dit in combinatie met de ervaring van Professional Capital maakt de inhoud uniek en een absolute meerwaarde voor iedereen die commercieel aan de slag wil.

Wetenschappelijk onderbouwd diploma

Heb je het online programma succesvol afgerond, de face2face trainingen met juiste inzet gevolgd en 300 uur werkervaring met een positieve waardering voltooid? Dan word jouw inzet beloond met een diploma ondertekend door Professor Willem Verbeke.

"Ik volgde de Masterclass en ben na mijn afstuderen door CatchYourTalent voorgesteld bij Wolters Kluwer. Ik kreeg de baan!"
Kees, Sales Talent