Open Academy Training: Heb jij een goed zelfbeeld en wat kun je hiervan leren?

Open Academy Training: Heb jij een goed zelfbeeld en wat kun je hiervan leren?

Deze training is niet voor iedereen weggelegd!

Locatie: Online
Startdatum: 2020-12-15

Omschrijving

Deze training is NIET voor jou als je persoonlijke ontwikkeling maar onzin vindt. Ook hoef je niet in te schrijven wanneer je feedback van anderen niet interessant vindt of wanneer je denkt dat jij geen ontwikkelpunten meer hebt. En ook niet wanneer je het beeld dat anderen van jou hebben niet naast jezelf durft te leggen. Dus... meld je vooral niet aan wanneer je geen zelfreflectie hebt en niet nieuwsgierig bent naar hoe jij zelf nog kan ontwikkelen. ;)

Wat vind jij van jezelf en hoe zien anderen dat? En hoe ben je gevormd door de jaren heen? Daar kun je echt een hoop van leren. Confrontatie is soms nodig om verder te komen. In deze training gaan we binnen een kleine en veilige setting aan de slag met onszelf. Een behoorlijke portie reflecteren dus.

Concreet gaan we in deze sessie:

  • Reflecteren op gedrag;
  • Hoe zien anderen mij?
  • De blinde vlek;
  • Wat zijn mijn ontwikkelpunten?

Voorbereiding
We gaan het je niet te makkelijk maken. Om deze training te volgen is het belangrijk dat je wat huiswerk voorbereid (kost je een half uurtje) en anderen eerst om feedback vraagt. In de bevestigingsmail vind je alle informatie om goed voorbereid deel te nemen.

Handig om te weten

Naast het huiswerk is verdere voorkennis voor deze sessie is niet nodig. Wel is het belangrijk een stabiele internetverbinding te hebben en tijd reserveren om het college te volgen. Deelnemen met een camera wordt sterk gewaardeerd in deze tijd van social distancing!