Open Academy Training: De kracht van Kernwaarden! (and what to do with it)

Open Academy Training: De kracht van Kernwaarden! (and what to do with it)

Online college: Wat zijn jouw persoonlijke kernwaarden en wat kun je er eigenlijk mee?

Locatie: Home
Startdatum: 2020-11-10

Omschrijving

Kernwaarden. We kennen de term, we verwerken er soms een paar in een sollicitatie, maar wie handelt er ook echt naar zijn of haar kernwaarden? Kernwaarden zijn diep verankerde persoonlijke overtuigingen en waar kwaliteiten iets zeggen over hoe je dingen doet en waar je goed in bent, verklaren waarden het WAAROM van de dingen die je doet én op welke manier. We gaan in deze online Open Academy Training zeker niet met allerlei definities gooien, maar gaan juist praktisch aan de slag met het ontdekken van jouw kernwaarden en hoe je deze voor jou kunt laten werken.

Open Academy Training: De kracht van Kernwaarden! (and what to do with it) 16:00 tot 17:00 uur. We gaan aan de slag met:

  • Het belang van kernwaarden
  • Jouw persoonlijke kernwaarden
  • Keuzes maken en kansen grijpen

?Belangrijk: Deelname via Microsoft Teams
De sessie wordt gegeven via Microsoft Teams. Wij raden je aan TEAMS te DOWNLOADEN (met gmail, live of hotmailaccount). Al onze sessies geven we via Teams dus op deze manier kun je direct makkelijk inloggen.Voorafgaand aan het college ontvang je een email met link naar de ruimte (uiterlijk 1 uur voorafgaande aan het college). Deze e-mail wordt gegenereerd vanuit Microsoft Teams en wordt bezorgd op het e-mailadres wat bij ons is geregistreerd. Heb je de e-mail niet ontvangen check dan even je spam. Heb je Teams nog niet gedownload, reserveer dan iets meer tijd om binnen te komen. 

Handig om te weten

Voorkennis voor deze sessie is niet nodig. Wel is het belangrijk een stabiele internetverbinding te hebben en tijd reserveren om het college te volgen. Deelnemen met een camera wordt sterk gewaardeerd in deze tijd van social distancing!