Open Academy Training: Carrièremanagement

Open Academy Training: Carrièremanagement

Want ook een carrière kun je gewoon plannen!

Locatie: Online
Startdatum: 2021-12-28

Omschrijving

Droom je van een managementpositie bij een multinational, wil je een eigen zaak opzetten, een wereldreis maken, of wil je zo lang mogelijk studeren en kennis vergaren tot je een ons weegt? Allemaal dromen en doelen die prima gerealiseerd kunnen worden wanneer je gericht naar het eindpunt gaat werken. Onderzoek heeft ons  geleerd dat je het einddoel eerder bereikt wanneer je ambities en doelen concreet maakt. Dus die carrière moet je gewoon plannen! Ja echtMaar hoe begin je nu aan dat loopbaanplan? Weten waar je naartoe wil is één ding, er geraken iets totaal anders. In deze Open Academy Training gaan we aan de slag met het vergroten van zelfinzicht, werken we aan de grote lijnen en zetten we je praktisch voor eigen doel;) 

Open Academy Training: Carriereplanning 17:00 tot 18:00 uur. 
Door: Ruth Kremer
Programma:

  • Zelfinzicht: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?
  • Hoofddoelen en subdoelen 
  • Externe factoren en het juiste netwerk
  • Aan de slag!
Voorbereiding:
Voor deze training is wat huiswerk vereist zodat we concreet aan de slag kunnen. In de e-mailbevestiging vind je alle voorbereiding om goed deel te nemen.

Handig om te weten

Naast het huiswerk is verdere voorkennis voor deze sessie is niet nodig. Deelnemen zonder camera of audio is niet mogelijk. Zorg ook voor een stabiele internetverbinding. Door het interactieve karakter van dit college wordt er geen opname gemaakt.