Masterclass Online: Relatiebeheer op de winkelvloer

Masterclass Online: Relatiebeheer op de winkelvloer

Haal jij het maximale uit jouw verkoopgesprekken?

Locatie: Online
Startdatum: 2023-12-20

Omschrijving

Relatiebeheer op de winkelvloer. Je denkt misschien hoe bouw je nu een relatie op met een klant waar je vaak maar een minuut of tien mee spreekt? En hoe zorg je ervoor dat die klant ook terugkomt? Relatiebeheer in de retail is absoluut mogelijk en ook klanten in een shop kunnen terugkomen door jouw enthousiaste aanpak of jouw kennis en kunde. En wat dacht je van relatiebeheer met concullega's die uiteindelijk ook voor verkoop kunnen zorgen wanneer jij niet op de vloer staat? Dit college is onderdeel van onze Masterclass Sales & Accountmanagement en bestaat uit interactieve oefeningen en praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.

?Masterclass Online: Relatiebeheer op de winkelvloer 18.00 - 19.30 uur
Door: Maarten Colijn van Professional Capital
Inhoud college:

  • Relatiebeheer op de winkelvloer;
  • Bouw aan jouw persoonlijke en unieke beleving;
  • Relaties bouwen met collega's en concurrenten;
  • Belevingsbattle; wie verkoopt de beste beleving?

Voorbereiding:
Zie e-mailbevestiging met deelname informatie.

Opleiding Masterclass Sales & Accountmanagement 
Masterclass Online is een serie colleges met uiteenlopende onderwerpen op gebied van Sales & Accountmanagement. Alle colleges worden verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital. Na afloop van de sessie ontvang je een digitaal certificaat.

Handig om te weten

Deelnemen zonder camera of audio is niet mogelijk. Zorg ook voor een stabiele internetverbinding. Door het interactieve karakter van dit college wordt er geen opname gemaakt.