Masterclass Online: Relatiebeheer op de winkelvloer?

Masterclass Online: Relatiebeheer op de winkelvloer?

Haal jij het maximale uit jouw verkoopgesprekken?

Locatie: Online
Startdatum: 2020-10-20

Omschrijving

Relatiebeheer op de winkelvloer. Je denkt misschien hoe bouw je nu een relatie op met een klant waar je vaak maar een minuut of tien mee spreekt? En hoe zorg je ervoor dat die klant ook terugkomt? Relatiebeheer in de retail is absoluut mogelijk en ook klanten in een shop kunnen terugkomen door jouw enthousiaste aanpak of jouw kennis en kunde. En wat dacht je van relatiebeheer met concullega's die uiteindelijk ook voor verkoop kunnen zorgen wanneer jij niet op de vloer staat? In dit online college krijg je praktische tips en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt. De training is onderdeel van onze Masterclass Online en wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital.

Tijdens deze interactieve training gaan we aan de slag met;

  • Relatiebeheer op de winkelvloer;
  • Relaties bouwen met collega's en concurrenten;
  • Jouw unieke aanpak.

Voorbereiding 
Voor de verandering;) is er voor deze sessie geen voorbereiding vereist. Je kunt gewoon blanco deelnemen. We proberen het college zo interactief mogelijk te maken en we willen je dan ook vragen om actief te participeren. Maarten zal tijdens het college vragen stellen en polletjes inzetten. We houden aan het eind van het college ook ruimte open voor vragen. Handig om deze paraat te hebben. Dit mogen ook vragen zijn die buiten het onderwerp vallen.

Masterclass Online Sales & Accountmanagement 
Masterclass Online is een serie colleges met uiteenlopende onderwerpen op gebied van Sales & Accountmanagement die goed behandeld kunnen worden in verkorte online vorm. De training wordt ter vervanging en als aanvulling aangeboden op onze Masterclass Sales & Accountmanagement en wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital. Na afloop van de sessie ontvang je een digitaal certificaat.

Belangrijk
Masterclass Online wordt gegeven via Microsoft Teams. Dit werkt op ieder device en via iedere browser maar beter nog om even de app te installeren. Aanmelden met een gmail, live of hotmail account wordt aangeraden. Voorafgaand aan het college ontvang je een email met link naar de ruimte (uiterlijk 1 uur voorafgaande aan het college). Deze e-mail wordt gegenereerd vanuit Microsoft Teams en wordt bezorgd op het e-mailadres wat bij ons is geregistreerd. Heb je de e-mail niet ontvangen check dan even je spam. Zorg dat je op tijd in de vergaderruimte bent. Mocht je niet via de Teams app deelnemen reserveer dan iets meer tijd om binnen te komen. 

Een stabiele internetverbinding is wel van belang om het college goed te kunnen volgen en bij voorkeur werk je op een laptop of tablet met een camera zodat we het in deze tijd van social distancing toch nog wat persoonlijk kunnen maken.

Deel je ervaring!
Wij zouden het supertof vinden als je een post wil maken en jouw ervaring wil delen op de sociale kanalen

Handig om te weten

Een stabiele internetverbinding is wel van belang om het college goed te kunnen volgen en bij voorkeur werk je op een laptop of tablet met een camera zodat we het in deze tijd van social distancing toch nog wat persoonlijk kunnen maken!