Masterclass Online: Omgaan met klantbezwaren en klachten

Masterclass Online: Omgaan met klantbezwaren en klachten

Haal jij het beste uit jouw verkoopgesprekken?

Locatie: Online
Startdatum: 2020-12-08

Omschrijving

Tijdens het verkoopgesprek heb je altijd te maken met bezwaren van de klant. Hoe weerleg je deze op de juiste manier en hoe kun je toewerken naar het sluiten van de order? Dat is precies waar wij tijdens deze training mee aan de slag gaan. We pakken de basisonderdelen aan en geven je ook inzicht in het stukje verkoopangst en de drempel die je kunt voelen wanneer je om de order moet vragen. Tijdens deze interactieve training krijg je praktische tips en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt in de praktijk. De training is onderdeel van onze Masterclass Sales & Accountmanagement en wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital.

Tijdens deze interactieve basistraining gaan we aan de slag met;

  • Klantbezwaren en omgaan met weerstand;
  • MOL techniek;
  • Klachten

Om deze training te volgen is het belangrijk dat je de online video's van 'klantbezwaren weerleggen en closing' hebt afgerond. Deze kun je vinden onder Learn in Salesforce. Heb je de lessen eerder al gevolgd? Zorg dan dat je de even opfrist zodat de kennis goed in je hoofd zit. Tijdens de sessies gaan we hier interactief mee aan de slag en moet je goed voorbereid zijn om mee te komen. Check ook goed de aanvullende informatie in de bevestigingsmail.

Masterclass Online Sales & Accountmanagement 
Masterclass Online is een serie colleges met uiteenlopende onderwerpen op gebied van Sales & Accountmanagement die goed behandeld kunnen worden in verkorte online vorm. De training wordt ter vervanging en als aanvulling aangeboden op onze Masterclass Sales & Accountmanagement en wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital. Na afloop van de sessie ontvang je een digitaal certificaat.

Handig om te weten

Een stabiele internetverbinding is wel van belang om het college goed te kunnen volgen en bij voorkeur werk je op een laptop of tablet met een camera zodat we het in deze tijd van social distancing toch nog wat persoonlijk kunnen maken!