Masterclass Online: Commerciële gesprekken en de klantbehoefte

Masterclass Online: Commerciële gesprekken en de klantbehoefte

Hoe creëer je de juiste mindset voor verkoop? En hoe bepaal je de klantbehoefte?

Locatie: Online
Startdatum: 2020-11-24

Omschrijving

Succesvolle verkopers blijken niet te piekeren over hun ‘missers’, maar focussen voornamelijk op het positive. Dat heeft alles te maken met de juiste mindset. Die heb je nodig om het klantgesprek met de juiste energie in te gaan. En hoe pak je vervolgens door met het bepalen van de klantbehoefte? Dat is waar we tijdens deze interactieve online training mee aan de slag gaan. De mindset en het stellen van de juiste vragen tijdens commerciële gesprekken. Je krijgt praktische tips en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt. De training is onderdeel van onze Masterclass Sales & Accountmanagement en wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital.

Tijdens deze interactieve basistraining gaan we aan de slag met;

  • De juiste Sales Mindset;
  • Een commercieel gesprek openen;
  • Het bepalen van de klantbehoefte;
  • Vraagstelling.

Om deze training te volgen is het belangrijk dat je de online video's van 'pitchen en de klantbehoefte' hebt afgerond. Deze kun je vinden onder Learn in Salesforce. Heb je de lessen eerder al gevolgd? Zorg dan dat je de even opfrist zodat de kennis goed in je hoofd zit. Tijdens de sessies gaan we hier interactief mee aan de slag en moet je goed voorbereid zijn om mee te komen. Check ook goed de aanvullende informatie in de bevestigingsmail.

Opleiding Masterclass Sales & Accountmanagement 
Masterclass Online is een serie colleges met uiteenlopende onderwerpen op gebied van Sales & Accountmanagement die goed behandeld kunnen worden in verkorte online vorm. De training wordt ter vervanging en als aanvulling aangeboden op onze Masterclass Sales & Accountmanagement en wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital. Na afloop van de sessie ontvang je een digitaal certificaat.

Handig om te weten

Een stabiele internetverbinding is wel van belang om het college goed te kunnen volgen en bij voorkeur werk je op een laptop of tablet met een camera zodat we het in deze tijd van social distancing toch nog wat persoonlijk kunnen maken!