Masterclass Online: Closing, cross- en upselling

Masterclass Online: Closing, cross- en upselling

Voel jij wel eens een drempel in het verkoopgesprek?

Locatie: Online
Startdatum: 2020-12-22

Omschrijving

Toewerken naar het sluiten van de order in een verkoopgesprek. Het lijkt zo makkelijk maar wanneer je op de winkelvloer staat blijkt het toch knap lastig. Verkoopangst ligt op en je kunt een beste drempel voelen waardoor je het gesprek niet tot closing kunt leiden. En hoe vang je signalen op van cross- of upselling wanneer je in de afrondende fase zit met een klant? Dat is precies waar wij tijdens deze training mee aan de slag gaan. Tijdens deze interactieve training krijg je praktische tips en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt in de praktijk. De training is onderdeel van onze Masterclass Online wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital.

Tijdens deze interactieve basistraining gaan we aan de slag met;

  • Verkoopangst;
  • Vroegclosen en closen;
  • Cross- en upselling.

Om deze training te volgen is het belangrijk dat je de online video's van 'klantbezwaren weerleggen en closing' hebt afgerond. Deze kun je vinden onder Learn in Salesforce. Heb je de lessen eerder al gevolgd? Zorg dan dat je de even opfrist zodat de kennis goed in je hoofd zit. Tijdens de sessies gaan we hier interactief mee aan de slag en moet je goed voorbereid zijn om mee te komen. Check ook goed de aanvullende informatie in de bevestigingsmail.

Masterclass Online: Sales & Accountmanagement 
Masterclass Online is een serie colleges met uiteenlopende onderwerpen op gebied van Sales & Accountmanagement en focussen op verkoop binnen de retail en klantcontact. De training wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital. Na afloop van de sessie ontvang je een digitaal certificaat.

Handig om te weten

Een stabiele internetverbinding is wel van belang om het college goed te kunnen volgen en bij voorkeur werk je op een laptop of tablet met een camera zodat we het in deze tijd van social distancing toch nog wat persoonlijk kunnen maken!