Masterclass: De technieken van Shapen en Multilevel Selling

Masterclass: De technieken van Shapen en Multilevel Selling

Alleen voor ambitieuze Salestalenten!

 Dit evenement is onderdeel van de Masterclass Sales & Accountmanagement
Locatie: Alkmaar
Startdatum: 2020-06-02

Omschrijving

Ben jij bekend met de technieken van Shaping? En weet jij hoe je Multilevel Selling goed toepast? Geen gemakkelijke technieken, maar wanneer je verkoop naar een hoger plan wilt trekken en binnen B2B aan de slag wilt, is kennis op dit gebied een absolute een must. We gaan echt de diepte in en raken het psychologische vlak van het verkopen. De training is onderdeel van onze Masterclass Sales & Accountmanagement en wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital.

  • Tijdens deze interactieve training gaan we aan de slag met; Shaping, ongevraagde klantbehoeften inventariseren;
  • Gedachten structureren en positief beïnvloeden;
  • DMU's en rollen;
  • Multilevel Selling, verkoop op meerdere niveau's toe te passen;
  • B2B kansen signaleren;
  • Politieke agenda's en macht onderscheiden.

Het onderdeel pitchen is in de Masterclass een vast onderdeel tijdens iedere training omdat dit essentieel is binnen een commerciële carrière. Iedere sessie zul je (leren) pitchen op een ander niveau zodat je na afronden van onze opleiding als een pro voor een groep kunt staan.

Bij succesvol afronden van deze training ontvang je een deelcertificaat en een coachreport zodat je weet waar je aan kunt werken. De lessen zitten snel vol dus tijdig inschrijven is aan te raden. Wij hanteren een maximum van 20 deelnemers. Deze sessie is onderdeel van de opleiding Masterclass Sales & Accountmanagement; ons eigen wetenschappelijk onderbouwde programma welke wij in samenwerking met de Erasmus Universiteit van Rotterdam hebben opgezet. Professor Willem Verbeke, Hoogleraar Sales is verbonden aan ons instituut.

Medewerkers van Racktime, CatchYourTalent en URD Solutions mogen gratis deelnemen. Wij zien dit als investering in de kwaliteit van onze mensen en zetten in op ontwikkeling. Het programma kent een marktwaarde van € 3.000,00. Ben je nog niet bekend met de Masterclass klik dan HIER voor meer informatie.

Opleiding Masterclass Sales & Accountmanagement
Om het diploma van de Masterclass Sales & Accountmanagement te behalen dien je het volledige online programma en de 4 trainingen met positieve waardering te hebben voltooid. Echt goed worden in Sales kan niet zonder koppeling naar de praktijk dus voor het diploma is het ook van belang dat je 300 werkuren in de hebt gemaakt. Het diploma is een absolute meerwaarde wanneer je een carrière in Sales ambieert. Door de koppeling met het opdoen van ervaring beheers je niet alleen de theorie van het verkopen, maar weet je ook de technieken goed toe te passen in het werkveld en word je gecoacht op resultaat.

Handig om te weten

Om deze training te volgen is het belangrijk dat je de online lessen voor de sessie Shaping en Multilevel Selling hebt afgerond. Zorg dat je de kennis paraat hebt want we gaan hier in de training direct mee aan de slag. Vlieguren maken in de praktijk is net zo belangrijk. Naast het volgen van de training is het belangrijk dat je inschrijft op projecten zodat je het geleerde ook direct in de praktijk kunt brengen.

Informatie
Hoofdkantoor CatchYourTalent & Racktime
Fluorietweg 35
1812 RR Alkmaar
Tijd: 14:00 uur tot en met 17:00 uur, met aansluitend een gezellige borrel om na te praten en te netwerken. Ook Racktime sluit aan dus alle gelegenheid om kennis te maken en opportunities te bespreken. Dresscode is business casual.

Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de workshop inschrijven. Ben je ingeschreven en kun je niet deelnemen? Geef dit dan tijdig via telefonisch contact aan. Bij afzeggingen binnen 24 uur voorafgaand aan de training wordt een symbolisch bedrag van € 20,00 euro in rekening gebracht.

Meer weten?
Neem contact op met Ruth Kremer via r.kremer@catchyourtalent.com of bel 072-5413950.