Masterclass 4: De technieken van Shapen en Multilevel Selling

Masterclass 4: De technieken van Shapen en Multilevel Selling

Alleen voor ambitieuze Salestalenten!

 Dit evenement is onderdeel van de Masterclass Sales & Accountmanagement
Locatie: Alkmaar
Startdatum: 2019-11-12

Omschrijving

Ben jij bekend met de technieken van Shaping? En weet jij hoe je Multilevel Selling goed toepast? Geen gemakkelijke technieken, maar wanneer je verkoop naar een hoger plan wilt trekken en binnen B2B aan de slag wilt, is kennis op dit gebied een absolute een must. We gaan echt de diepte in en raken het psychologische vlak van het verkopen. De training is onderdeel van onze Masterclass Sales & Accountmanagement en wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital.

Tijdens deze interactieve training gaan we aan de slag met;

  • Shaping, ongevraagde klantbehoeften inventariseren;
  • Gedachten structureren en positief beinvloeden;
  • DMU's en rollen;
  • Multilevel Selling, verkoop op meerdere niveau's toe te passen;
  • B2B kansen signaleren;
  • Politieke agenda's en macht onderscheiden.
Bij succesvol afronden van de training ontvang je het deelcertificaat van de betreffende sessie. De lessen zitten snel vol dus tijdig inschrijven is aan te raden. Wij hanteren een maximum van 20 deelnemers. Deze sessie is onderdeel van de opleiding Masterclass Sales & Accountmanagement; ons eigen wetenschappelijk onderbouwde programma welke wij in samenwerking met de Erasmus Universiteit van Rotterdam hebben opgezet. Professor Willem Verbeke, Hoogleraar Sales is verbonden aan ons instituut. Medewerkers van Racktime, CatchYourTalent en URDSolutions mogen gratis deelnemen. Wij zien dit als investering in de kwaliteit van onze mensen en zetten in op ontwikkeling. Het programma kent een marktwaarde van € 3.000,00. Het programma is ook te volgen voor externen. Ben je nog niet bekend met de Masterclass klik dan HIER voor meer informatie. 

Opleiding Masterclass Sales & Accountmanagement 
Om het diploma van de Masterclass Sales & Accountmanagement te behalen dien je de online colleges van Saleslevel 1&2 en de 4 workshops met succes te hebben afgerond. Tevens dien je 300 uur aan werkervaring binnen Sales te hebben opgedaan. Het diploma is een absolute meerwaarde wanneer je een carrière in Sales ambieert. Door de koppeling met het opdoen van praktijkervaring beheers je niet alleen de theorie van het verkopen, maar weet je ook de technieken goed toe te passen in het werkveld en word je gecoacht op resultaat.
 

Handig om te weten

Voorbereiding workshop
Om deze workshop te volgen is het belangrijk dat je het online curriculum van de Masterclass (Verdieping Salesvaardigheid) hebt bekeken. Wees goed voorbereid want we gaan met deze kennis echt interactief aan de slag. Heb je de video's niet bekeken dan kun je niet deelnemen omdat je dan niet goed kunt meekomen in de sessie. Geen nood, de studiebelasting is laag; je hoeft niet uren te studeren en kunt de video's gewoon thuis of onderweg bekijken en kost je bij elkaar zo'n 1,5 uur. 

Informatie 
Hoofdkantoor CatchYourTalent & Racktime
Fluorietweg 35
1812 RR Alkmaar
Tijd: 14:00 uur tot en met 17:00 uur, met aansluitend een gezellige borrel om na te praten en te netwerken. Ook Racktime sluit aan dus alle gelegenheid om kennis te maken en opportunities te bespreken.
Dresscode is business casual. Maar volledig in pak mag natuurlijk ook. ;)

Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de workshop inschrijven. Ben je ingeschreven en kun je niet deelnemen? Geef dit dan tijdig via telefonisch contact aan. Bij afzeggingen binnen 24 uur voorafgaand aan de training wordt een symbolisch bedrag van € 20,00 euro in rekening gebracht. 

Meer weten?
Neem contact op met Ruth Kremer via r.kremer@catchyourtalent.com of bel 072-5413950.