Masterclass 3: Presentatievaardigheid en commerciële voorstellen

Masterclass 3: Presentatievaardigheid en commerciële voorstellen

Alleen voor ambitieuze Salestalenten!

 Dit evenement is onderdeel van de Masterclass Sales & Accountmanagement
Locatie: Alkmaar
Startdatum: 2019-10-15

Omschrijving

Het opzetten van een goed commercieel voorstel kan een lastige opgave zijn. Helemaal wanneer je een hoger tarief wilt verkopen. Hoe pak je dat aan en wat kun je beter vermijden? Tijdens deze workshop gaan we uitgebreid aan de slag met het commerciële B2B voorstel. Daarnaast pakken zullen we ons richten op jouw presentatievaardigheid en hoe jij jezelf optimaal kunt presenteren wanneer je voor een groep gaat spreken. Wanneer je verkoop naar een hoger plan wilt trekken, is kennis op deze gebieden een must. Tijdens deze interactieve training leer je dan ook meer de diepte in te gaan en krijg je praktische tips en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt. De training is onderdeel van onze Masterclass Sales & Accountmanagement en wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital.

Tijdens deze interactieve training gaan we aan de slag met;

  • Het commerciële voorstel;
  • Proces rondom offertetrajecten;
  • Heldere prijsstelling en koppeling dienst;
  • Interactieve presentaties;
  • Dealen met moeilijke momenten tijdens het presenteren.
Bij succesvol afronden van de training ontvang je het deelcertificaat van de betreffende sessie. De lessen zitten snel vol dus tijdig inschrijven is aan te raden. Wij hanteren een maximum van 20 deelnemers. Deze sessie is onderdeel van de opleiding Masterclass Sales & Accountmanagement; ons eigen wetenschappelijk onderbouwde programma welke wij in samenwerking met de Erasmus Universiteit van Rotterdam hebben opgezet. Professor Willem Verbeke, Hoogleraar Sales is verbonden aan ons instituut. Medewerkers van Racktime, CatchYourTalent en URDSolutions mogen gratis deelnemen. Wij zien dit als investering in de kwaliteit van onze mensen en zetten in op ontwikkeling. Het programma kent een marktwaarde van € 3.000,00. Het programma is ook te volgen voor externen. Ben je nog niet bekend met de Masterclass klik dan HIER voor meer informatie. 

Opleiding Masterclass Sales & Accountmanagement 
Om het diploma van de Masterclass Sales & Accountmanagement te behalen dien je de online colleges van Saleslevel 1&2 en de 4 workshops met succes te hebben afgerond. Tevens dien je 300 uur aan werkervaring binnen Sales te hebben opgedaan. Het diploma is een absolute meerwaarde wanneer je een carrière in Sales ambieert. Door de koppeling met het opdoen van praktijkervaring beheers je niet alleen de theorie van het verkopen, maar weet je ook de technieken goed toe te passen in het werkveld en word je gecoacht op resultaat.

Handig om te weten

Voorbereiding workshop
Om deze workshop te volgen is het belangrijk dat je het volledige online curriculum van de Masterclass hebt afgerond. Bij voorkeur heb je ook 150 uur aan werkervaring opgedaan binnen de Sales, zodat je de praktijk ook goed begrijpt en weet hoe je de technieken kunt toepassen tijdens je werkzaamheden. Deze workshop ligt in het verlengde van de online colleges en is de 3e workshop binnen Saleslevel 2.

Informatie 
Hoofdkantoor CatchYourTalent & Racktime
Fluorietweg 35
1812 RR Alkmaar
Tijd: 14:00 uur tot en met 17:00 uur, met aansluitend een gezellige borrel om na te praten en te netwerken. Ook Racktime sluit aan dus alle gelegenheid om kennis te maken en opportunities te bespreken.
Dresscode is business. 

Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de workshop inschrijven. Ben je ingeschreven en kun je niet deelnemen? Geef dit dan tijdig via telefonisch contact aan. Bij afzeggingen binnen 24 uur voorafgaand aan de training wordt een symbolisch bedrag van € 20,00 euro in rekening gebracht. 

Meer weten?
Neem contact op met Ruth Kremer via r.kremer@catchyourtalent.com of bel 072-5413950.