Masterclass 2: Klantbezwaren weerleggen en de deal sluiten

Masterclass 2: Klantbezwaren weerleggen en de deal sluiten

Alleen voor ambitieuze talenten!

 Dit evenement is onderdeel van de Masterclass Sales & Accountmanagement
Locatie: Alkmaar
Startdatum: 2019-12-17

Omschrijving

Tijdens het verkoopgesprek heb je altijd te maken met bezwaren van de klant. Hoe weerleg je deze op de juiste manier en hoe kun je toewerken naar het sluiten van de order? Dat is precies waar wij tijdens deze training mee aan de slag gaan. We pakken de basisonderdelen aan en geven je ook inzicht in het stukje verkoopangst en de drempel die je kunt voelen wanneer je om de order moet vragen. Tijdens deze interactieve training krijg je praktische tips en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt in de praktijk. De training is onderdeel van onze Masterclass Sales & Accountmanagement en wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital.

Tijdens deze interactieve basistraining gaan we aan de slag met;

  • Klantbezwaren en omgaan met weerstand;
  • MOL techniek;
  • Verkoopangst;
  • Vroegclosen en closen;
  • Cross selling.
Opleiding Masterclass Sales & Accountmanagement 
Om het diploma van de Masterclass Sales & Accountmanagement te behalen dien je de online colleges van Saleslevel 1&2 en de 4 workshops met succes te hebben afgerond. Tevens dien je 300 uur aan werkervaring binnen Sales te hebben opgedaan. Het diploma is een absolute meerwaarde wanneer je een carrière in Sales ambieert. Door de koppeling met het opdoen van praktijkervaring beheers je niet alleen de theorie van het verkopen, maar weet je ook de technieken goed toe te passen in het werkveld en word je gecoacht op resultaat.

Handig om te weten

Voorbereiding workshop
Om deze workshop te volgen is het belangrijk dat je het basiscurriculum van de Masterclass hebt afgerond. Bij voorkeur heb je ook al enige werkervaring opgedaan binnen de Sales, zodat je de praktijk ook goed begrijpt en weet hoe je de technieken kunt toepassen tijdens je werkzaamheden. Deze workshop ligt in het verlengde van de online colleges en is de 2e workshop van ons opleidingsprogramma. 

Informatie 
Hoofdkantoor CatchYourTalent & Racktime
Fluorietweg 35
1812 RR Alkmaar
Tijd: 14:00 uur tot en met 17:00 uur, met aansluitend een gezellige borrel om na te praten en te netwerken. Ook Racktime sluit aan dus alle gelegenheid om kennis te maken en opportunities te bespreken.
Dresscode is business. 

Je kunt tot 48 uur voor aanvang van de workshop inschrijven. Ben je ingeschreven en kun je niet deelnemen? Geef dit dan tijdig via telefonisch contact aan. Bij afzeggingen binnen 24 uur voorafgaand aan de training wordt een symbolisch bedrag van € 20,00 euro in rekening gebracht. 

Meer weten?
Neem contact op met Ruth Kremer via r.kremer@catchyourtalent.com of bel 072-5413950.