Masterclass 2: How to seal the deal!

Masterclass 2: How to seal the deal!

Hoe vraag je om de order en sluit je de deal? En hoe weerleg je bezwaren van de klant?

 Dit evenement is onderdeel van de Masterclass Sales & Accountmanagement
Locatie: Alkmaar
Startdatum: 2018-12-18

Omschrijving

Ben je bang om de order te vragen? Of voel je een drempel bij het bezoeken van nieuwe klanten? Verkoopangst is iets waar over het algemeen iedereen in het salesvak vroeg of laat tegenaan loopt. Misschien bij de start van je carrière of soms ontwikkel je het na een aantal flinke tegenvallers. Hoe pak je dat aan? Hoe weerleg je vervolgens bezwaren en sluit je alsnog de deal? Dat is waar tijdens deze interactieve training de focus op wordt gelegd. De training wordt verzorgd door Maarten Colijn van Professional Capital.

Er kunnen maximaal 20 Talenten deelnemen, dus geef je snel op.

Certificaat Masterclass Sales & Accountmanagement 
Om het certificaat van de Masterclass Sales & Accountmanagement te behalen dien je de online colleges van Saleslevel 1&2 met succes hebben afgerond, tevens dien je de 4 workshops te hebben gevolgd en 300 uur aan werkervaring hebben opgedaan. Het certificaat is een absolute meerwaarde wanneer je een carrière in Sales ambieert. Door de koppeling met het opdoen van praktijkervaring beheers je niet alleen de theorie van het verkopen, maar weet je ook de technieken goed toe te passen tijdens je werkzaamheden.

Handig om te weten

Om deze workshop te volgen is het belangrijk dat je de online colleges van Saleslevel 1 met succes hebt afgerond. Bij voorkeur heb je ook 75 uur aan werkervaring opgedaan als Junior Accountmanager bij Racktime, zodat je de praktijk ook goed begrijpt en hebt ervaren. Deze workshop ligt in het verlengde van de online colleges en is de 2e workshop binnen Saleslevel1. Indien je beide colleges hebt afgerond kun je deelnemen aan Saleslevel 2 welke dieper op de verkooptechnieken in gaat en psychologische kant van verkopen belicht.

Locatie
De workshop wordt gehouden op kantoor bij CatchYourTalent in Alkmaar. Tijden zijn van 14:00 uur tot en met 17:00 uur, met aansluitend een gezellige borrel om na te praten en te netwerken.

Meer weten?
Neem contact op met Ruth Kremer r.kremer@catchyourtalent.com of bel 072-5413950.