CYT Open Academy: Leer keihard telefonisch verkopen!

CYT Open Academy: Leer keihard telefonisch verkopen!

Gratis deelname voor studenten en starters.

Locatie: Alkmaar
Startdatum: 2019-09-26

Omschrijving

Acquisitie is de basis van elk salesproces. Zonder acquisitie geen afspraak, geen verkoop en geen groei! Maar hoe kom je voorbij de gatekeeper (de telefoniste) en zorg je ervoor dat je aan tafel komt? En eenmaal aan tafel, hoe kom je tot de deal?

Tijdens deze interactieve workshop deelt Moniek Korver haar visie en ervaring bij onder meer Heineken op het gebied van telefonische acquisitie en het omgaan met de barrières. In deze workshop krijg je handige tips & trucs en leer je keihard (telefonisch) verkopen. De acquisitiegesprekken worden door middel van rollenspellen geoefend en daardoor snel eigen gemaakt. Je wordt direct van de nodige feedback voorzien en je krijgt gerichte concrete tips en handvatten die jouw vaardigheden snel verbeteren. Kortom; essentiële kennis voor een ieder die te maken heeft met het voeren van commerciële gesprekken of voor wie een carrière in Sales ambieert. 

Gratis deelname voor studenten en starters!
Ben je student of starter? Dan wordt deze workshop je gratis aangeboden door CatchYourTalent. 
Overige deelnemers betalen € 25,- per sessie of pak de duokorting, kom met een vriend of vriendin en betaal samen € 40,00.

CatchYourTalent Open Academy: Gratis ontwikkeling voor studenten en starters!
Wij helpen jou als starter graag op weg en vinden dat ontwikkeling bereikbaar moet zijn voor iedereen. Binnen de 'CYT Open Academy' bieden wij jou als starter op de arbeidsmarkt gratis ontwikkeling op diverse gebieden. Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Deelname is open en vrijblijvend. Meer weten? Klik HIER.

Handig om te weten

Locatie: CatchYourTalent, Fluorietweg 35, 1812RR Alkmaar.
Tijd: 15.00-17.00 uur.
Aanmelden is verplicht en is mogelijk tot 36 uur voor aanvang van de workshop. 

Contactinformatie

Ruth Kremer
r.kremer@catchyourtalent.com
072 5413950