CYT Open Academy: Een afstudeerstage fix je zo!

CYT Open Academy: Een afstudeerstage fix je zo!

Zoek jij nog naar een afstudeerstage? Met deze training moet het lukken!

Locatie: Alkmaar
Startdatum: 2019-10-31

Omschrijving

Het leed dat 'zoeken naar een afstudeerstage' heet;) Herkenbaar? Jij bent als student vaak lang en tevergeefs op zoek naar een bedrijf waar je een afstudeeronderzoek mag uitvoeren. De laatste stap die je zet voordat je de arbeidsmarkt betreedt. Toch is die laatste fase toch vaak moeilijk. Je bent tevergeefs lang aan het zoeken en bedrijven begrijpen vaak de meerwaarde van een afstudeerder niet of stellen zich alleen open voor meewerkstages. Aan jou de taak om dit om te buigen en de noodzaak van jouw onderzoek goed te verwoorden. 

CatchYourTalent denkt met je mee en weet precies wat nu wel en niet werkt bij het vinden van een geschikte stageplaats. Wij leggen je uit hoe bedrijven denken, waar voor hen de terughoudendheid vandaan komt en hoe je met wat extra- en gericht vooronderzoek WEL dat onderzoek mag uitvoeren. Omdat je binnen het sollicitatieproces al hebt nagedacht over wat jouw onderzoek is en waarom dit belangrijk is voor dit specifieke bedrijf. Geen hogere wiskunde, maar wij gaan praktijkgericht met je aan de slag en bieden je echt praktische handvatten. Je neemt een selectie van bedrijven mee naar de workshop en wij gaan gezamenlijk tot afstudeeridee komen. 

Deelnemen?
Dan is het wel handig dat je voor jezelf alvast een of meerdere bedrijven inventariseert waar je zou willen afstuderen. Of in ieder geval voor jezelf een richting bepaald. Zodat we in de workshop ook direct en realistisch aan de slag kunnen.

CatchYourTalent Open Academy: Gratis ontwikkeling voor studenten en starters!
Wij helpen jou als starter graag op weg en vinden dat ontwikkeling bereikbaar moet zijn voor iedereen. Binnen de 'CYT Open Academy' bieden wij jou als starter op de arbeidsmarkt gratis ontwikkeling op diverse gebieden. Er is geen specifieke vooropleiding vereist. Deelname is open en vrijblijvend. Meer weten? Kijk HIER.

Handig om te weten

Tijd: 15.00-17.00 uur.
Locatie: CatchYourTalent, Fluorietweg 35, 1812RR Alkmaar.
Aanmelden is verplicht en is mogelijk tot 36 uur voor aanvang van de workshop. 
 

Contactinformatie

Ruth Kremer
r.kremer@catchyourtalent.com
072 5413950