Verkoopcompetenties ontwikkelen bij Habitat for Humanity?
Verkoopcompetenties ontwikkelen bij Habitat for Humanity?
/ Geschreven door Ruth Kremer
Verkoopcompetenties ontwikkelen bij Habitat for Humanity?

Zoek jij een projectstage voor je studiegroep waarin je verkoopcompetenties binnen een B-2-B omgeving kunt ontwikkelen? Of is jouw opleider nog op zoek naar bedrijven die een werkervaringsproject voor studenten bieden? Dan hebben wij een prachtige opportunity! CatchYourTalent biedt in samenwerking met Habitat for Humanity studiegroepen de mogelijkheid om acquisitie-, en verkoop skills te ontwikkelen. Bouw aan je eigen toekomst terwijl je ook letterlijk mee bouwt aan een veilig (t)huis voor anderen!

Habitat for Humanity

HabitatVerkoopcompetenties ontwikkelen bij Habitat for Humanity? is een internationale non-profit organisatie die bouwt aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Zij voorziet in een belangrijke basisbehoefte: een solide dak boven je hoofd, stevige muren en schoon drinkwater. En doen dat in meer dan 70 landen. Wereldwijd hebben inmiddels zo’n 7 miljoen mensen een veilig huis en uitzicht op een hoopvolle toekomst.

Fondsenwerving is Sales!

Om dit te kunnen doen, is Habitat volledig afhankelijk van fondswerving. Fondswerving is all about Sales. En daar weten wij als CatchYourTalent- Instituut voor Sales Talent- alles van. Omdat wij graag investeren in onze studenten faciliteren wij deze projectstages. Je kunt nu dus samen met je studiegenoten Habitat ondersteunen en tegelijkertijd verkoopcompetenties verder ontwikkelen.

De stage

Tijdens je stage wordt je onderdeel van het kleine team van Habitat. Je ervaart echt wat werken voor een goed doel inhoudt. Werken voor een charitatieve instelling is een mooie aanvulling op je CV. Helemaal wanneer je dat kunt combineren met ontwikkelen van verkoopvaardigheden. In deze functie kun je alle skills op het gebied van sales en acquisitie ontwikkelen:

  • Koude acquisitie en contacten leggen;
  • Het schrijven van voorstellen;
  • Het closen van deals;
  • Netwerken en samenwerkingen opzetten;
  • Samenwerken met de interne organisatie.

Het resultaat van jouw inspanning wordt direct inzichtelijk; bewijs dat jouw commerciële aanpak werkt!

Ontwikkelen van verkoopcompetenties

“Je krijgt bij Habitat en CatchYourTalent alle ruimte om je te ontwikkelen op het gebied van verkoop. Samen met jouw studiegroep kun je bouwen aan studiepunten en tegelijkertijd een mooi doel ondersteunen.” 

Daarnaast krijg je tijdens je projectstage voor Habitat ook nog eens sponsoring vanuit CatchYourTalent in de vorm van een opleiding; de Masterclass Sales & Accountmanagement (ter waarde van € 3.000,-) en persoonlijke coaching. Ons Salesprogramma is een must voor iedereen die een carrière in Sales ambieert en heeft een wetenschappelijke onderbouwing door Willem Verbeke, Hoogleraar Sales van de Erasmus Universiteit van Rotterdam.

Hoe mooi is dat, jij samen met je studiegenoten verkoopcompetenties vanuit je opleiding kunt ontwikkelen binnen een B-2-B omgeving? Je werkt aan je eigen toekomst maar bouwt daarnaast letterlijk mee aan een toekomst voor anderen.

Meld je opleiding aan!

Ben jij net zo enthousiast als wij? Zie jij hier kansen of heb jij ideeën? Kun jij ons verder helpen binnen jouw opleiding? Wij horen het heel graag! Neem contact op, geef de gegevens van je opleider door dan maken wij de connectie.

Kijk hier voor de eerste vacature. Delen in je netwerk wordt zeer op prijs gesteld!

Verkoopcompetenties ontwikkelen bij Habitat for Humanity?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *