Vergroot jouw kans op een baan als Account Manager!
Vergroot jouw kans op een baan als Account Manager!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Vergroot jouw kans op een baan als Account Manager!

Ben jij net afgestudeerd en heb jij de capaciteiten in huis om te starten als een échte Sales Topper? Maar word je nog steeds afgewezen wegens gebrek aan relevante ervaring? Of wil jij je als 3e of 4e jaars student al tijdens je studie onderscheiden op de arbeidsmarkt? Kom dan nu in actie! Wij stomen in de Masterclass HBO/ WO studenten en starters klaar voor een succesvolle Sales carrière. Lees hier de ervaringen van onze Sales Talenten of bekijk de filmpjes op Youtube.

Als Het Instituut voor Sales Talent slaan wij de brug tussen theorie en praktijk en gaan daarin verder, dan de reguliere Hogescholen en Universiteiten. Waarom? Wij hebben gemerkt dat veel starters, die solliciteren op een Sales functie, vaak worden afgewezen wegens een tekort aan kennis en ervaring. Hier kun jij je, door middel van deelname aan het Masterclass Traject, voor wapenen!

Sinds 2008 leiden wij Sales Talent op en hebben inmiddels al meer dan 400 Talenten opgeleid als startende Account Manager!

Het Masterclass traject van CatchYourTalent is opgezet in nauwe samenwerking met Racktime, Professional Capital en vanuit het wetenschappelijke gedachtegoed van professor Willem Verbeke, hoogleraar Sales & Account Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ben jij op zoek naar;

 • Verdieping en  professionele onderbouwing van jouw Sales kennis en ondernemerschap.
 • Aantoonbare Sales praktijk ervaring.
 • Persoonlijke ontwikkeling en carrière begeleiding/ bemiddeling.
 • Het opbouwen van een zakelijk netwerk en ‘professional skills’.
 • De bevestiging dat Sales écht bij jou past (of niet).

Doel: Jezelf onderscheiden om zo na het afstuderen snel een fulltime Sales functie te bemachtigen, welke naadloos aansluit op jouw ambities en kwaliteiten.

Startdatum: 16 & 17 februari 2016

Deelname aan de Masterclass betekent;

 • 5 zeer interactieve opleidingsdagen door Sales experts van trainingsbureau Professional Capital
 • Persoonlijke coaching en carrière begeleiding
 • Unieke wetenschappelijke onderbouwing door professor Willem Verbeke
 • Sales ervaring; 300 uur als Junior accountmanager (binnen je eigen regio!) verspreid over maximaal 6 maanden: gem. 12 uur per week.
 • Ervaring op doen voor A-merken zoals: Nespresso, Sony, Vodafone, Intel, Sparta en Playstation
 • Sales proces leren kennen, hier vertrouwd mee raken en targets te behalen. Jouw sterke- en ontwikkelpunten in het Sales vak ontdekken en verbeteren. Ontdekken of Sales & account management écht jouw vakgebied is!
 • Extra optie: Bemiddeling fulltime startersfunctie Sales en/of Account Management

Vergroot jouw kans op een baan als Account Manager!

Het Masterclass Traject Sales & Account Management t.w.v. €3000,- is exclusief voor een geselecteerde groep HBO en WO studenten en starters kosteloos toegankelijk. Deelname is gekoppeld aan een leer- en stage overeenkomst. Voor de 300 uur praktijkervaring ontvang je een totale bruto vergoeding van €540,- en je reiskosten worden vergoed. Kortom, van beide kanten een investering in jouw Sales carrière!

Wij hebben Sales Talenten, na succesvolle afronding van het Masterclass traject, bemiddeld bij opdrachtgevers als; Intel, Huawei, Scania, Maerk Line, 3M, Skidata en Mtel.

Ben jij geïnteresseerd in een Sales carrière? Meld je aan voor de selectie procedure voor 10 februari 2016, door te klikken op de sollicitatie button in de vacature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *