Telefonische acquisitie; meters maken, meeveren en snoeihard ombuigen!
Telefonische acquisitie; meters maken, meeveren en snoeihard ombuigen!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Telefonische acquisitie; meters maken, meeveren en snoeihard ombuigen!

“Kunt u mij doorverbinden met.. Nee. Bel ik gelegen? Nee. Heeft u geen behoefte aan een nieuwe… Nee. Wilt u geen geld besparen dan… Nee” Telefonische acquisitie is gewoon niet makkelijk. En toch is het een kwestie van meeveren en vervolgens snoeihard ombuigen. Maar hoe doe je dat? En hoe voorkom je dat je die irritante verkoper aan de telefoon bent die een kop koffie aan tafel niet gegund krijgt?

Dat is waar Talent Coach Moniek Korver in gespecialiseerd is. Het gaat er hard aan toe tijdens de training Cold Calling Tips & Tricks bij CatchYourTalent op kantoor. Starters voor externen krijgen hier de kans om nog even de fijne kneepjes van het koud acquireren onder de knie te krijgen voordat zij aan de slag gaan bij hun nieuwe werkgevers. Zo komen zij goed beslagen ten ijs en kunnen vol zelfvertrouwen starten met het maken van afspraken om de weg op te gaan. Echt geen gemakkelijke opgave maar die afspraken worden uiteindelijk wel gemaakt;).

Telefonische Acquisitie

Wil jij ook het acquisitievak goed onder de knie krijgen? Of een goede start maken als accountmanager bij een nieuwe werkgever? Houdt dan de evenementenkalender in de gaten en schrijf je in voor de volgende training Cold Calling van CatchYourTalent.

Cold calling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *