Talent moet je soms loslaten… zeker wanneer ze naar Apple gaan!
Talent moet je soms loslaten… zeker wanneer ze naar Apple gaan!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Talent moet je soms loslaten… zeker wanneer ze naar Apple gaan!

Groei en ontwikkeling. Dat is waar CatchYourTalent als organisatie voor staat. Talent verder brengen en een opstap bieden voor een mooie carrière in Sales. Sadri is zo’n Talent. Hij is ambassadeur van ons Instituut en prijkt zelfs op de website als boegbeeld. Sadri heeft bij ons de Masterclass Sales & Accountmanagement gevolgd en werkervaring opgedaan voor projecten als Intel, Huawei, CST en Nespresso. Met prachtige resultaten. Maar Sadri is toe aan een volgende stap en gaat onze organisatie verlaten… En hoe gek het ook klinkt, wij zijn trots op het feit dat we dit Talent laten lopen…

Maar wel met een goede reden en het grootste compliment voor ons Instituut en daarmee de kwaliteit van onze Talenten. Sadri is namelijk aangenomen bij Apple! Niet zomaar een bedrijf;) Met pijn in het hart maar ook met ontzettend veel enthousiasme zwaaien wij hem uit en wensen wij hem veel plezier en succes in zijn nieuwe functie bij dit prachtige bedrijf.

En natuurlijk iedere keer wanneer Sadri even terug op de koffie komt… zetten we hem toch weer even met die rugzak op de foto;)

Reacties op "Talent moet je soms loslaten… zeker wanneer ze naar Apple gaan!"

  • Monique de Jong schreef op 25 september 2017

    Sadri, wat een mooi compliment…succes in je nieuwe baan. Zou interessant zijn als je onze studenten Business Studies. Afstudeerrichting marketing zou kunnen vertellen over je ervaringen.

  • Marie-José schreef op 15 september 2017

    Heel veel succes Sadri! En bedankt voor al jouw inzet en enthousiasme!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *