Masterclass Sales & Accountmanagement iets voor jou?
Masterclass Sales & Accountmanagement iets voor jou?
/ Geschreven door Ruth Kremer
Masterclass Sales & Accountmanagement iets voor jou?
Zie hier onze Sales Toppers in opleiding tijdens de eerste Masterclass Sales & Accountmanagement van 2016! Levi, Lars, Grant, Leo, Harjan, Gizem, Mustafa, Tom, Ilone Jofel en Cedric lekker bezig! Op naar de tweede sessie op 7 december. Eerste training gemist? Geen nood, je kunt gewoon instromen wanneer je wilt.

Masterclass Sales & Accountmanagement
Wanneer je wordt aangenomen voor een bijbaan of project bij CatchYourTalent heb je direct de kans om gratis deel te nemen aan een ontwikkelingstraject; de Masterclass Sales & Accountmanagement. Deze opleiding wordt je geheel vrijblijvend aangeboden en wordt in samenwerking met Professional Capital georganiseerd, een van de beste spelers op het gebied van Sales trainingen. Het Masterclasstraject bestaat uit verschillende trainingen, zowel online als face2face en ook prestaties in het veld worden gekoppeld aan het te behalen certificaat.
Je leert allereerst de basis op het gebied van Sales; hoe je moet pitchen, de juiste mindset voor Sales, klantbehoefte bepalen, bezwaren weerleggen en hoe je omgaat met zoiets als verkoopangst. De trainingen die hierop volgen gaan steeds meer de diepte in en leren je ook echt de psychologische kant van verkoop en hoe daar in de praktijk mee om te gaan.
Het voordeel voor jou is dat je al tijdens de studie gerichte werkervaring opdoet en tegelijkertijd je Salesskills kunt ontwikkelen, waar je ook gewoon voor betaald krijgt. Wanneer het eind van de studie in zicht is kun je daarnaast via CatchYourTalent worden geïntroduceerd bij een mooi merk en wordt je met voorrang aan die eerste vaste baan worden geholpen. En met dat certificaat Sales & Accountmanagement en de gerichte werkervaring die je bij ons hebt opgedaan ben je de concurrentie ver voor waardoor je binnen no time aan de slag kunt!

CatchYourTalent investeert daarmee in ontwikkeling en daarmee in de kwaliteit van jou als Talent in het veld. Om je beter voor te bereiden op de toekomst en om kansen te creëren voor het bedrijfsleven.

Word die gewilde starter met ervaring! 
Een starter met ervaring? Die bestaat toch niet? Dat klopt. Maar daar vraagt het bedrijfsleven wel om. Hoe vaak zie je in een vacature niet de term startersfunctie voorbijkomen? En dan lees je door en wordt er vervolgens werkervaring op allerlei vlakken gevraagd. Die jij als net afgestudeerde normaliter nog helemaal niet hebt.
Maar wat niet bestaat kun je creëren. Wanneer je tijdens een commerciële studie al een bijbaan in die richting zoekt en daarbij een opleidingstraject op Masterclassniveau krijgt aangeboden, guess what you will be after graduation? Juist. Een starter, met ervaring, waarbij ook nog eens resultaten en prestaties in het veld zichtbaar zijn voor bedrijven die graag jong talent binnen willen halen. Het onderscheid je ten opzichte van concurrentie tijdens het solliciteren en maakt je zichtbaar meer waardevol voor het bedrijfsleven.
Ook wat voor jou? Een commerciële bijbaan met de mogelijkheid Sales skills te ontwikkelen? Neem contact op met Danny Kroon via dkroon@catchyourtalent.com of bel 072 541 3950
Aanmelden Masterclass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *