T-Mobile smijt met taart! Overname Vodafone Thuis is een feit
T-Mobile smijt met taart! Overname Vodafone Thuis is een feit
/ Geschreven door Ruth Kremer
T-Mobile smijt met taart! Overname Vodafone Thuis is een feit

Hier wordt een mens (lees heel bedrijf) toch intens blij van! In verband met de overgang van Vodafone Thuis naar T-Mobile Thuis kregen wij deze prachtige taart aangeboden. Wij hebben er werkelijk eerst een minuut of tien flink naar staan staren totdat Paula Bramer de heftige taak op haar nam en het mes in de taart zette.

T-Mobile smijt met taartEn het mag gezegd worden… de taart ziet er niet alleen heerlijk uit, maar smaakt werkelijk fenomenaal. Bedankt T-Mobile NL en tevens bedankt Life of Pie Amsterdam.

Vodafone Thuis naar T-Mobile Thuis

Het bestuur van T-Mobile Nederland en Vodafone Nederland hebben in december aandelen overgedragen als laatste stap in de verkoop van Vodafone Thuis aan T-Mobile. De verkoop is daarmee een feit en als gevolg daarvan zijn de klanten en medewerkers overgedragen aan T-Mobile. Het nieuwe bedrijfsonderdeel zal T-Mobile Thuis gaan heten. Klanten van Vodafone Thuis merken niets van deze overgang en kunnen met hun servicevragen gewoon terecht op de voor hen vertrouwde plaatsen…
Meer weten? Lees hier het hele artikel: T-Mobile rondt overname Vodafone Thuis af.

Life of Pie

De taart komt van het hippe Life of Pie Amsterdam. Een prachtconcept, gerund door Kim en Lauren. De taarten zijn custom made en naast een kunstwerk om te zien, ook nog eens tot in de perfectie afgewerkt van binnen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *