Sales Talent Larissa: Zonder de Masterclass was ik nooit gekomen waar ik nu ben
Sales Talent Larissa: Zonder de Masterclass was ik nooit gekomen waar ik nu ben
/ Geschreven door Ruth Kremer
Sales Talent Larissa: Zonder de Masterclass was ik nooit gekomen waar ik nu ben

CatchYourTalent geeft Sales Talent graag het woord. Sales Talent Larissa heeft bij CatchYourTalent de Masterclass Sales & Accountmanagement doorlopen en is voor ons aan de slag gegaan. Na haar afstuderen hebben wij haar geplaatst bij bedrijf EMIC waar zij nu als Manager werkt. 

Na het afronden van de Masterclass in Sales & Accountmanagement ben ik aan het werk gekomen bij EMIC, de dochteronderneming van Professional Capital. Doordat Professional Capital mij heeft kunnen volgen tijdens het Masterclass traject hebben zij mijn sterke maar ook zwakke punten kunnen analyseren, waarnaar ze mij hebben benaderd voor de functie ‘manager’ van EMIC.

EMIC is een relatief jong en dynamisch bedrijf, bestaande uit een team van vijf medewerkers. EMIC is gespecialiseerd in het meten van klantgerichtheid vanuit een commercieel perspectief. Vanuit onze ervaring zien wij dat bij organisaties aan de opbrengstenkant omzet verloren gaat, omdat bijvoorbeeld leads niet worden opgevolgd, de organisatie niet of onvolledig bereikbaar is of medewerkers niet commercieel klantgericht zijn in hun interactie met potentiële klanten.

Deze klantgerichtheid wordt gemeten door middel van een mystery analyse. De gehele analyse bestaat uit:

  1. het maken van afspraken met de klant om de invulling van de analyse te bespreken;
  2. het genereren van data door middel van mystery aanvragen;
  3. het analyseren van de informatie, het opmaken van een rapportage en het uitbrengen van advies;
  4. het presenteren van de resultaten bij de opdrachtgever.

Ik ben verantwoordelijk voor dit proces van het begin tot het eind. Daarnaast focus ik me op de groei van het bedrijf, waar dingen als zichtbaarheid en acquisitie bij komen kijken.

Bij EMIC heb ik erg veel vrijheid als het gaat om de invulling van mijn werkzaamheden. Er heerst een open cultuur waarin jouw mening en inbreng wordt gehoord. Er is ruimte voor de uitwerking van eigen ideeën.

Ik ben blij dat ik deze stap heb mogen en kunnen maken. Zonder de Masterclass was ik nooit gekomen waar ik op dit moment ben!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *