Sales Talent Tobias: de Masterclass gaf mij direct resultaat
Sales Talent Tobias: de Masterclass gaf mij direct resultaat
/ Geschreven door Ruth Kremer
Sales Talent Tobias: de Masterclass gaf mij direct resultaat

CatchYourTalent geeft Sales Talent graag het woord. Tobias begon vol enthousiasme met het zoeken naar de ideale baan met toekomstperspectief…  Tobias werkt via CatchYourTalent nu als Klantadviseur bij de Amersfoortse.

Na een praktijkgerichte sales opleiding is het tijd voor die uitdagende commerciële functie. Vol enthousiasme ben ik begonnen met het zoeken naar de ideale baan. Dat bleek een echte uitdaging. Want naast kennis is ervaring minstens, al dan niet belangrijker, in deze wereld.

In juli 2015 was ik benaderd door CatchYourTalent om te beginnen aan de Masterclass. Ik zag toen echter nog niet in hoeveel meerwaarde dit kon bieden, aangezien ik net afgestudeerd was.

Dus ik begon met werken voor Racktime, het zusterbedrijf van CatchYourTalent. Daar heb ik gewerkt voor verschillende grote multinationals als accountmanager.

Maar de Masterclass bleef toch terug komen, ik hoorde er veel positieve verhalen over van sales talenten die mij waren voorgegaan. In februari 2016 was ik dan toch begonnen aan de 30ste editie van de Masterclass. Tijdens de Masterclass kregen we concrete training van een vooraanstaand Sales-training bureau. Zij gaven mij goede feedback en kennis die sommige anderen jaren over doen om te vergaren.

En een van de belangrijkste ontwikkelingen tijdens de Masterclass is dat je enorm veel waardevolle relaties opbouwt. En in een commerciële markt zijn relaties van groot belang. De Masterclass gaf mij een direct resultaat, nog voordat ik de Masterclass volledig had afgerond kreeg ik al de kans om mezelf te bewijzen bij een van de grootste verzekeraars in Nederland, De Amersfoortse.

Bij de Amersfoortse begon ik samen met twee anderen met het ondersteunen van de accountmanagers Zorg en Inkomen. De Amersfoortse is marktleider in Arbeids ongeschiktheids verzekeringen (AOV), en wij bediende dus de zakelijke markt.

Dankzij de Masterclass en inzet vanuit CatchYourTalent ben ik sinds juli aan de slag bij De Amersfoortse als klantadviseur. Eerst met drie man, nu inmiddels alleen en vol in doorontwikkeling binnen het bedrijf.

Ik werk er nog steeds met heel veel plezier en geniet van alle uitdagingen die op mijn pad komen.

 

Aanmelden Masterclass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *