Succesful or Average?
Succesful or Average?
/ Geschreven door Ruth Kremer
Succesful or Average?

Heb je vorige week de viral campagne van Dove gezien?

Dove laat vrouwen over de wereld kiezen tussen twee paden. Het ene pad leidt naar een deur waar “average” boven staat en het andere pad leidt naar een deur waar “beautiful” boven staat. Veel vrouwen vonden het confronterend om deze keuze te maken. Deze keuze roept bij vrouwen over de hele wereld ook vragen op: ‘Hoe kan ik mooi zijn als ik mezelf betitel als ‘average?’ ‘Kies ik dat zelf of kies ik wat mij altijd verteld is en wat ik moet accepteren of kies ik wat ik zelf geloof?’
Is het zo dat de wereld ons ziet zoals wij ons zelf zien? Vond ik een interessante vraag. Welke keuze zou ik zelf maken.


Tegelijkertijd dacht ik: Zou je de woorden kunnen wisselen voor Succesful or Average?

Geloof jij dat succes een keuze is of is succes iets dat op je afkomt en te maken heeft met geluk? Heb jezelf een hand in je eigen geluk?

Zijn beautiful en succesful een state of mind?

Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *