Sales Talent Tufan: Accountmanager voor Huawei was het plan
"Na drie gesprekken werd ik aangenomen als Accountmanager voor Huawei; het had niet beter voor mij uit kunnen pakken!"
Sales Talent Tufan
Sales Talent Tufan: Accountmanager voor Huawei was het plan
/ Geschreven door Ruth Kremer
Sales Talent Tufan: Accountmanager voor Huawei was het plan

CatchYourTalent geeft Sales Talent graag het woord. Tufan wilde niets liever dan aan de slag als Accountmanager voor Huawei nadat hij zijn studiejaar in Zweden had afgerond. Maar hoe doe je dat wanneer er geen vacatures open staan? 

Een van de moeilijkste studiejaren in Zweden kon ik gelukkig positief afsluiten met een Master in International Marketing. Ik was geslaagd, maar moest daardoor ook weer terug naar Nederland. Eenmaal teruggekeerd wilde ik gelijk door. Aan de slag. Hup vaste baan en ontwikkelen op gebied van Sales en Accountmanagement. Want daar ligt echt mijn ambitie. Liefst voor een aansprekend merk én het liefst in de consumentenelektronica. En dat laatste is waar mijn plan dan ook direct begon. Mijn telefoon was aan vervanging toe. Je gaat de merken af en zoekt naar een nieuw toestel dat bij je past. En aldaar werd mijn passie voor Huawei aangewakkerd.

Werken als Accountmanager voor Huawei

Ik begon me al meer te verdiepen in het merk, bedrijf en de activiteiten en raakte meer en meer enthousiast. Hoe gaaf zou het zijn als ik voor Huawei als Accountmanager aan de slag zou kunnen? Maar dat was nog niet zo makkelijk; geen openstaande vacatures en ook niets te vinden over open sollicitaties bij Huawei. Uiteindelijk kwam ik via een vriend in contact met Levi die in dienst was bij CatchYourTalent en als Field Accountmanager voor Huawei werkte. Levi stuurde mijn CV door naar CatchYourTalent en na drie positieve sollicitatiegesprekken werd mijn droom eindelijk werkelijkheid: Ik werd aangenomen als Field Accountmanager bij Huawei!

Ik zit helemaal op mijn plek en ben sinds kort ook gestart met de Masterclass Sales & Accountmanagement bij CatchYourTalent. Het gaat goed, ik groei en leer veel en de functie is alles wat ik ervan had verwacht.

Sales Talent Tufan Accountmanager Huawei

Sales Talent Tufan Accountmanager Huawei

Ook aan de slag voor een mooi merk? Klik hier voor onze vacatures!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *