Sales Talent Sarah: Zelfs Marco Borsato kwam langs op onze stand!
Sales Talent Sarah: Zelfs Marco Borsato kwam langs op onze stand!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Sales Talent Sarah: Zelfs Marco Borsato kwam langs op onze stand!

Bij CatchYourTalent zien we Talent komen en Talent gaan. En dat is goed! Want groei gaat nu eenmaal gepaard met loslaten en afscheid nemen. Maar Talent komt ook regelmatig gewoon weer bij ons terug. Zo ook Sales Talent Sarah. Gewoon weer even vol aan de bak voor Panasonic tijdens de Professional¬†Imaging beurs in de Loods te Nijkerk. “Superleuk om te doen, ook al was ik niet meer in dienst. Het voelde gewoon weer als een soort familie en hoe leuk; Marco Borsato kwam ook naar onze stand!”, aldus een enthousiaste Sarah.

Nog meer Talent; ook Marco Borsato werd gespot

Het voelde voor Sjoerd en mij weer goed om er te mogen staan. Wij zijn niet meer bij CatchYourTalent in dienst, maar het is toch leuk om af en toe weer eens terug te gaan. Werken in een enthousiast team, de klant centraal zetten en vooral lekker sociaal business bedrijven. Zo’n dag vliegt voorbij. De sfeer onderling in het team was zeer prettig. Je komt een hoop mensen tegen en zelfs Marco Borsato bezocht onze stand! Dat zijn absoluut de leuke dingen.

De glazen kast stortte zo in elkaarPanasonic Professional imaging

Wanneer je als team goed samenwerkt is het ook mooi te ervaren hoe oplossingsgericht je eigenlijk bent. Op zondag stortte ineens de glazen kast in elkaar! Maar zonder elkaar in de weg te lopen en binnen mum van tijd was de oplossing gevonden en het drama opgelost. Vorig jaar stond ik hier ook en het voelt echt als een familie. Je weet wat je aan elkaar hebt en kent elkaar goed genoeg om te zien wat er gedaan moet worden.
Zo’n beurs is echt wel hard werken en lange dagen maken, maar de energie die je ervoor terugkrijgt wanneer je blije gezichten om je heen hebt en echt mensen verder kunt helpen is gewoon super. Daarnaast wordt er ook een hoop gelachen. Zo hebben we een geintje uitgehaald met collega en nieuwkomer Jesse. “Sjoerd had zich ook verkleed voor de foto en jij moet dat eigenlijk ook doen Jesse.” Dat was niet waar natuurlijk maar Jesse heeft zich mooi wel verkleed.

Ik vond het heel leuk om te doen en wil jullie bedanken dat jullie mij hiervoor gevraagd hebben!

Sarah

Panasonic Professional imaging

Terug naar het overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *