Sales Talent Cedric: Van werken bij de supermarkt tot Sales Advisor voor Huawei
Sales Talent Cedric: Van werken bij de supermarkt tot Sales Advisor voor Huawei
/ Geschreven door Ruth Kremer
Sales Talent Cedric: Van werken bij de supermarkt tot Sales Advisor voor Huawei

CatchYourTalent geeft Sales Talent graag het woord. Na 5 jaar werken bij de supermarkt vond Cedric het tijd voor een nieuwe uitdaging. Hij werkt momenteel via CatchYourTalent als Sales Advisor voor Huawei. 
Na 5 jaar lang werken bij de supermarkt was het echt tijd voor uitdagender werk naast mijn studie. Ik wilde graag een bijbaan waar ik ook na mijn afstuderen wat aan had en eventueel zelfs kon doorstromen. Die bijbaan vond ik bij CatchYourTalent waar ik nu inmiddels bijna 2 jaar met veel plezier werkzaam ben.

De afgelopen 2 jaar
hebben mij al enorm veel gebracht; Ik heb werkervaring opgedaan en heb mij hierdoor sterk verder ontwikkeld in o.a. Sales, doorzettingsvermogen en persoonlijke ontwikkeling. Momenteel werk ik voor Huawei waarbij ik samen met mijn collega’s zorg voor de verkoop van producten, het up to date houden van productkennis bij collega’s van de Media Markt en zorg ik er voor dat er een directe koppeling is vanuit de shop naar Huawei.

Sinds kort volg ik ook nog de gratis Masterclass Sales & Accountmanagement bij CatchYourTalent. Een gratis opleiding in Sales waarbij we face2face worden getraind door Professional Capital. Je leert enorm veel en kunt oefenen onder professionele begeleiding. We leren van elkaar en delen onze kennis zodat wij nog beter worden. De flexibiliteit van de werkdagen zorgt ervoor dat ik dit allemaal naast mijn studie Small Business & Retail Management kan blijven doen. Heb jij ook die de Sales drijfveer in je? Wil je een leuke en leerzame bijbaan waar je verder mee komt? Dan ben je bij CatchYourTalent aan het juiste adres!

Sales Talent Cedric

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *