Sales Event 14 april
Sales Event 14 april
/ Geschreven door Ruth Kremer
Sales Event 14 april

De uitnodigingen zijn verstuurd, de sprekers staan start klaar, de zon schijnt door de ramen en de bollen staan in bloei! Alle ingrediënten voor een succesvol Sales Event! We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen. Op donderdag 14 april a.s. komen onze sales talenten en relaties bijeen om kennis te delen en lezingen te volgen omtrent het thema Conversie: ‘van Marketing naar Sales!’.

Conversie:” van Marketing naar Sales!”
De term Conversie wordt de laatste jaren vooral geassocieerd met Online Marketing. Ook bij de Offline Marketing activiteiten moet Conversie van Marketing naar Sales top prioriteit krijgen! Zowel voor onze relaties als alumni masterclass talenten is er een programma op 14 april omtrent dit onderwerp.  Relaties welke o.a. aanwezig zijn:  XS4all, Paramount, Lotto,  BUKO,  AGU,  Nikon, Phonehouse, Navigon, Lebara, Fuijifilm,  Panama, Memory en Interflow.

Hoe kunnen we meer rendement halen uit onze Marketingacties? Wat betekent dit voor jou als sales talent? Hoe zetten we merkenvoorkeur daadwerkelijk om in Sales? Hoe maken we onze Marketingactiviteit meer Sales gericht?

We zien er naar uit om met met ons netwerk van gedachten te wisselen over deze vraagstukken! Daarnaast is er uitgebreid de mogelijkheid tot netwerken met vakgenoten.

Topsprekers
Op deze dag slaan wij de brug tussen Marketing en Sales met, onder andere, de volgende topspreker:

Willem Verbeke Ph.D. is hoogleraar Sales en Account Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tevens is hij oprichter van het Instituut voor Sales en Account Management, waar hij als kerndocent meer dan 1500 Sales Professionals heeft opgeleid. In binnen- en buitenland is Willem Verbeke een graag geziene spreker vanwege zijn verhelderende en nieuwe kijk op het gebied van sales en key-account management binnen professionele organisaties en kennisintensieve ondernemingen.

Locatie
Racktime, Fluorietweg 35, 1812 RR Alkmaar

Wij heten de genodigden van harte welkom donderdag a.s.! Wil je meer informatie over het event? stuur een mail naar n.kuipers@catchyourtalent.com of neem contact op 072-5143950

Met vriendelijke groet namens de organiserende bedrijven,

Marie-Jose van den Kommer & Hans Knipscheer

Een initiatief van CatchYourTalent, Professional Capital, Racktime en URD Solutions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *