Reflectie dag met Professor Willem Verbeke
Reflectie dag met Professor Willem Verbeke
/ Geschreven door Ruth Kremer
Reflectie dag met Professor Willem Verbeke

Vandaag zijn de talenten van Masterclass 19 in Rotterdam bijeengekomen voor de lezing van Professor Willem Verbeke Hoogleraar Sales & Account Management. Na gemiddeld 150 uur sales ervaring worden de deelnemers van een Masterclass uitgenodigd voor de derde opleidings dag (de terugkomdag).  Deze staat in het kader van (zelf)reflectie, evaluatie de ontwikkeling en wetenschappelijke verdieping door professor Willem Verbeke over Sales en de achterliggende psychologie en neurologie. Van onze Talenten wordt verwacht dat zij dit gaan toepassen in de verkoopgesprekken.

Wist jij bijvoorbeeld dat hormonen en neurotransmitters mede bepalen hoe een verkoopgesprek verloop? Tijdens de reflectie wordt er verwacht dat je in staat bent een koppeling te kunnen maken tussen theorie en praktijk, B2C en B2B Sales, conceptueel en analytisch inzicht te hebben in het vakgebied en zowel jezelf als anderen op professionele wijze te kunnen beoordelen.

Wil jij meer informatie over de Masterclass? Neem contact op met 072-5413950 en vraag naar Stefan Zijlstra of mail naar: s.zijlstra@catchyourtalent.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *