Presentatie aan top van het bedrijfsleven!
Presentatie aan top van het bedrijfsleven!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Presentatie aan top van het bedrijfsleven!

In een periode van zes maanden hebben de sales talenten 300 stage uren gevolgd en drie intensieve trainingsdagen doorlopen. Rapportages, zelfreflectie, coaching gesprekken en actieve deelname aan de CatchYourTalent Community hebben ervoor gezorgd dat de sales talenten een enorme persoonlijke groei hebben doorgemaakt. CatchYourTalent reikt de handvatten uit, echter de sales talenten hebben zelf het heft in handen of zij het maximale eruit halen en de mate van de persoonlijke groei!

Tijdens de laatste dag van de training wordt er terug gekeken op de praktijkuren in combinatie met de toepassing van de theorie. Daarnaast werd het Masterclass Examen afgenomen op basis van de theorie van de afgelopen maanden.

Het waarborgen van wat de Sales Talenten hebben geleerd staat centraal tijdens dag 4. Hoe gaan de Sales Talenten ervoor zorgen dat zij de mindset, tools, ervaring en kennis die zij hebben opgedaan voor altijd vasthouden? De dag werd afgesloten met een individuele eind presentatie met het onderwerp “Waarom zal ik als account manager structureel succesvol zijn?”. De eindpresentatie werd gegeven aan een aantal prominenten uit het bedrijfsleven! De eind jury betroffen sales professionals uit diverse branches en hebben allen een leidinggevende rol en bijzondere prestaties geleverd in sales.

De dag werd uiteraard afgesloten met het uitreiken van de Masterclass certificaten ondertekend door Professor Willem Verbeke. Wij willen de sales talenten bedanken voor hun enthousiasme, plezier en enorme drive waarmee zij het traject hebben afgerond en wensen hen een hele mooie carrière toe!

Voor een impressie van de dag check onze facebook pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *