Pitchen als een pro!
Pitchen als een pro!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Pitchen als een pro!

Als Young Professional is het hebben van een overtuigende pitch belangrijk! Het helpt je om op te vallen en jezelf te onderscheiden. Je pitch kan gaan over jezelf ‘wie ben je’ of  over een product of dienst dat je wil verkopen ‘waarom moet de klant het kopen’. Het kan gaan om het krijgen van dé stageplek, de baan van je dromen en/of het binnenhalen van een deal!
Trainer Maarten Colijn neemt jou mee in de wereld van het ‘pitchen’. In deze interactieve workshop word je bewust van jouw eigen capaciteiten en leren we je de basis principes van een goede en overtuigende (elevator) pitch! Samen met een groep enthousiaste studenten en starters reiken we jou diverse oefeningen en tools aan om je te inspireren en persoonlijk te ontwikkelen op dit gebied. Zodra jij na deze workshop bij ons de deur uitstapt, kan jij pitchen als een echte professional!

  • Wanneer: 06 November 2015
  • Tijd: 15.00 uur tot 17.30 inclusief een gezellige borrel
  • Locatie: Utrecht (centrum)
  • Deelname: Kosteloos

Voor deelname verwachten wij dat jij;

  • Minimaal een 2de jaars HBO/WO student of starter bent;
  • De ambitie hebt  om uit te blinken in Sales & Account Management.

Deze workshop is zowel toegankelijk voor Sales Talenten uit ons netwerk (Alumni/Masterclass Talenten, Junior Account Managers bij Racktime), als ook voor diegene die nog niet bekend zijn met onze organisatie!. Het is altijd mogelijk om, in overleg, een introducee mee te nemen.

Ben jij gedreven op het gebied persoonlijke ontwikkeling, wil je carrière maken en durf jij uit jouw comfort zone te stappen? Meld je dan hier aan voor deze inspirerende workshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *