Pas op voor de nieuwe generatie!
Pas op voor de nieuwe generatie!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Pas op voor de nieuwe generatie!

Er is een selecte groep starters in Nederland die werkervaring hebben én extra sales trainingen hebben gevolgd én een DNA- Analyse bezitten. De mijlpaal van Het Instituut voor Sales Talent, Masterclass editie 20, was de reden voor een persoonlijk cadeau voor iedere deelnemer: een DNA- Analyse t.w.v. €595,-. Door inzicht in biologische systemen leren zij wat hun natuurlijke talenten en valkuilen zijn. Met deze basis als gegeven starten zij nu het zes maanden durende Masterclass traject. 

Als je de Masterclass afrondt dan wil dat wat zeggen over jou doorzettingsvermogen en capaciteiten. Een extra onderbouwde rapportage op basis van jouw biologische aanleg is daarnaast een extra gegeven voor je nieuwe werkgever om je aan te nemen!

DNA is de basis van jouw persoonlijke ontwikkeling. Op basis van een wetenschappelijk onderbouwde scan inclusief DNA-Analyse krijgen de talenten een persoonlijk feedbackrapport en inzicht in hun natuurlijke talenten, kwaliteiten en valkuilen. Tijdens de DNA analyse wordt onder andere gekeken naar je dopamine netwerk, oxytocine en serotoninesignalen in je hersenen. In een persoonlijk rapport krijgen de talenten concrete handvatten aangereikt voor de uitdagingen die ze tijdens hun sales carrière tegenkomen. Doordat ze middels de analyse meer inzicht hebben in hun natuurlijke gedrag, begrijpen zij zichzelf beter en kunnen ze concrete acties formuleren om de effectiviteit als Sales Talent te verhogen. In de rapportage krijgen de Sales Talenten praktische tips welke direct toepasbaar zijn in de praktijk.

De DNA-Analyse bij de groep van Masterclass 20 is een unieke toevoeging aan hun curriculum vitea. In combinatie met de deelname aan het Masterclass traject laten zij zien dat zij zich durven te onderscheiden en persoonlijke ontwikkeling voor hen van groot belang is. Wil je weten hoe een DNA- Analyse eruit ziet? Stuur een mail onze Account Manager Danielle! Ook haar profiel is onder de loep genomen!  

Wil je meer weten over de DNA analyse? www.insightyou.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *