CatchYourTalent opgelicht door de Nationale Business Succes Award?
CatchYourTalent opgelicht door de Nationale Business Succes Award?
/ Geschreven door Marie José van den Kommer
CatchYourTalent opgelicht door de Nationale Business Succes Award?

“Ik krijg een zeer nare bijsmaak in mijn mond van dit hele verhaal en het schaamrood staat mij op de kaken dat ook wij, net als vele andere gedupeerde ondernemers met mij, hier ingetuind zijn. Oplichting. RTL schrapt per direct het programma en ook wij stappen per direct uit de competitie “, aldus Marie José van den Kommer.

NBSA bij programma RAMBAM

Er is op dit moment veel te doen om het Nationale Business Succes Award Instituut (NBSA). Door een uitzending van RAMBAM op 12 januari 2017, is de integriteit van de organisatie sterk op de proef gesteld. CatchYourTalent is door dezelfde organisatie genomineerd voor een soortgelijke prijs namelijk; de ‘Best Presterende Werkgever van Nederland’ en heeft deze week nog haar relaties opgeroepen te stemmen. Een prachtige nominatie, die de kers op de taart zou moeten zijn voor ruim 16 jaar keihard werken.

Op basis van alle negatieve publiciteit en ervaring die wij hebben met het NBSA, hebben wij besloten ons verder te distantiëren van deze organisatie en nominatie. Het is jammer dat bedrijven zoals CatchYourTalent en de andere genomineerden hierdoor in een negatief daglicht komen te staan. Terwijl er ongetwijfeld door eenieder hard is gewerkt om tot een dergelijk niveau te komen. Wij bedanken eenieder die de afgelopen week een stem op ons heeft uitgebracht. En waarderen het vertrouwen dat hier uit spreekt en onze steun gaat ook uit naar andere deelnemende bedrijven.

Reactie Nationale Business Succes Award

Wij hebben getracht het NBSA op verschillende manieren te bereiken en om reactie gevraagd maar dit is tot op heden niet gelukt. Reeds eerder in het traject hebben wij ook kritische vragen gesteld betreft de nominatie en onze concurrenten. De verklaring van Frans van de Berg, manager NBSA, was toen als volgt en ik citeer:

“Op 26 mei heeft het NBSA-instituut opdracht gegeven om de Salesopleidingenbranche te gaan onderzoeken en daar zijn een 9 tal TOP-bedrijven uit voortgekomen. De dossiers zijn bij een van onze 11 Nominatieadviseurs terechtgekomen en vervolgens is de voorzitter van de Nominatie- Commissie – Koos Crul -nog bij u geweest en heeft zijn verslag gemaakt.

Op 25 juli heeft de Nominatiecommissie beoordeeld dat CatchYourTalent de Branchewinnaar is geworden voor de ‘Best Presterende Werkgever Award’ in de Salesopleidingenbranche. Uit privacyoverwegingen noemen wij niet meer de andere kandidaten. De notaris krijgt bijna wekelijks verzoeken om namen niet te noemen als nr 2, 3, 4, 5 wegens imagoschade. Sommige bedrijven waren ook beursgenoteerd.

Vanuit het NBSA-instituut hebben wij al 5 jaar een missie: dat is het succes van een bedrijf te benoemen, versterken en landelijk laten uitrollen”.

Peter Dumoulin is Frans van den Berg?

Pikant detail is dat de stem van Frans van de Berg zeer veel lijkt op de stem van Peter Dumoulin, die te horen was in de uitzending van RAMBAM.

We gaan dit snel achter ons laten, gaan door met ondernemen en hard werken om succesvol te blijven. Meer weten? Lees HIER een uitgebreid verslag van NRC, of het programma terugkijken? Bekijk HIER de uitzending van RAMBAM *uitzending wordt in de loop van week 2 van 2017 gepubliceerd.

 CatchYourTalent opgelicht door Nationale Business Succes Award

Terug naar ons Blog

Reacties op "CatchYourTalent opgelicht door de Nationale Business Succes Award?"

  • Marie-José schreef op 14 januari 2017
  • Ruth Kremer schreef op 13 januari 2017

    Teleurstellend bericht…. En dan denk je mee te doen aan een prestigieuze prijs… en blijkt dat jij als bedrijf ook gewoon bent opgelicht. Jammer. Maar het neem niet weg dat CatchYourTalent niet voor niets al 16 jaar zeer succesvol opereert en Talent op gebied van Sales de beste opstap voor een commerciële carrière biedt!

  • MATTHIJS schreef op 13 januari 2017

    Een hele nare bijsmaak kan ik mij voorstellen. Ikzelf ben al een aantal jaar bekend met catchyourtalent en ondernemersprijs of niet, ik geloof in jullie als organisatie. Daar verandert een prijs niets aan. Ga gewoon zo door en neem afstand van alle negativiteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *