Onze visie op Mindset – CatchYourTalent
Onze visie op Mindset – CatchYourTalent
/ Geschreven door Ruth Kremer
Onze visie op Mindset – CatchYourTalent

Marie-José van den Kommer – oprichter CatchYourTalent
CatchYourTalent is Het Instituut voor Sales Talent. Wij hebben meer dan 13 jaar ervaring met hoger opgeleide studenten die wij tijdens hun studie begeleiden richting hun commerciële carrière.
Zoals hieronder al omschreven door Willem Verbeke kan het hebben van de juiste Mindset in sales het verschil  maken tussen een gemiddelde en een topverkoper.


Dit kunnen wij onderstrepen vanuit onze praktijk. Mindset lijkt een ontastbaar gegeven, maar laat zich in de praktijk gemakkelijk zien en vertaalt zich in resultaten.

Wat ons in de jaren dat wij met studenten werken  is opgevallen, is de kloof tussen het opleidingsaanbod op het gebied van sales en de behoeftes in het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven is er zeer veel vraag naar verkopers. Het aanbod aan en de kwaliteit van sales gerichte  opleiding staat hiermee in schril contrast. Het aanleren van verkooptechnieken volstaat niet om een goede verkoper te worden.  Het hebben van de juiste mindset en die door middel van gedrag in de praktijk toepassen, is iets dat je niet in de studiebanken leert.

Dit heeft ertoe geleid dat wij in 2007 gestart zijn met het traject van de  MasterClass Sales & Account Management. In dit traject wordt er zowel bewust als onbewust gewerkt aan het verkrijgen van de juiste Mindset voor Sales & Account Management. Je leert de principes die cruciaal zijn voor het vormen van de Mindset die jou succesvol kan maken in sales. Het is aan jou om die vervolgens door oefening te vertalen in concreet gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *