Nieuwe website CatchYourTalent in de maak!
Nieuwe website CatchYourTalent in de maak!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Nieuwe website CatchYourTalent in de maak!
Sadri Yildiz Talent van CatchYourTalent

Sadri Yildiz Sales Talent van CatchYourTalent

CatchYourTalent zit in de lift. Het aanbod learning breiden we flink uit, we werken samen met hogescholen en ons stokpaardje; de Masterclass Sales & Accountmanagement wordt nu zelfs GRATIS aangeboden aan Talent dat echt wil groeien. Een nieuwe aanpak vraagt om een nieuwe website en laat communicatiebureau Raadhuis uit Oudorp daar nu heel hard mee bezig zijn!

Sinds de oprichting in 2006 is er veel verandert bij CatchYourTalent en zijn we meer vanuit de ontwikkeling gaan denken. Een belangrijke verandering die jij als Talent vooral merkt aan het uitgebreide aanbod learning en de nieuwe insteek van de  Masterclass Sales & Accountmanagement.

Echt Talent staat centraal
Voor de ontwikkeling van onze nieuwe website zijn we echt in de huid van onze doelgroep gekropen; Generatie Z. De generatie die wil meedenken, geïnspireerd wil worden en persoonlijke ontwikkeling hoog op het wensenlijstje heeft staan. Mobiel is key en sociale netwerken cruciaal en daar spelen wij met onze nieuwe website dan ook geheel op in. Transparantie en vooral echtheid zijn daarin van belang en geheel in het kader daarvan hebben wij echte Talenten gevraagd om te shinen binnen onze campagnes.

We zullen in januari van 2017 officieel live gaan met de nieuwe site, maar je hebt alvast een kleine sneak preview te pakken met een van onze kersverse Talenten Sadri Yildiz uit Schiedam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *