Na de zomer direct aan de slag? Volg de Sales & Accountmanagement Summerschool met baangarantie!
"De Masterclass gaf mij een headstart na mijn afstuderen; binnen een maand had ik een baan."
Ilona, Sales Talent
Na de zomer direct aan de slag? Volg de Sales & Accountmanagement Summerschool met baangarantie!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Na de zomer direct aan de slag? Volg de Sales & Accountmanagement Summerschool met baangarantie!

Net afgestudeerd? Of aan het afstuderen? Dan klinkt een baangarantie wel heel goed toch? Volg dan de Sales & Accountmanagement Summerschool van CatchYourTalent; en grote kans dat je na de zomer direct aan de slag kunt als Accountmanager bij een mooi bedrijf. CatchYourTalent is het Instituut voor Sales Talent en heeft een mooie zomerconstructie voor jou opgezet; de Sales & Accountmanagement Summerschool met *baangarantie! Een verkort traject van onze Masterclass.  Speciaal voor diegenen die deze zomer echt aan hun carrière willen werken, slagen willen maken, werkervaring willen opdoen en na de zomer goed beslagen ten ijs willen komen bij een werkgever. Stoom jezelf binnen no time klaar voor de arbeidsmarkt en een carrière in Sales.

De opleiding krijg je van ons en de werkuren in de praktijk maak je zelf. Met positieve afronding van de opleiding en de juiste mindset helpen we jou na het zomertraject direct aan een baan bij een mooie werkgever. Mooie deal toch? De werkuren krijg je uiteraard ook gewoon betaald.

Sales & Accountmanagement Summerschool

  • Gestructureerde Online Saleslessen en een Community waar je ook andere interessante gratis lessen kunt volgen;
  • 4 face-2-face trainingen van Professional Capital;
  • Werkuren in de praktijk voor diverse  A-merken als Intel, Nespresso, Huawei, HVC etc;
  • Coaching on the job op resultaat;
  • Certificaat ondertekend door Professor Willem Verbeke zelf.

Summerschool CatchYourTalent Summerschool CatchYourTalent Summerschool CatchYourTalent

 

 

 

 

 

 

Onze opleiding geniet een Wetenschappelijke onderbouwing vanuit Professor Willem Verbeke, Erasmus Universiteit Rotterdam en is in samenwerking met Professional Capital opgezet. Met als doel starters een perfecte opstap voor hun carrière te bieden en het bedrijfsleven commerciële starters met werkervaring te leveren.

Klik hier om direct in te schrijven

De opleiding staat volledig in het teken van het ontwikkelen van de scorende ‘Sales mindset’ via een verkort traject van onze Masterclass Sales & Accountmanagement.

Summerschool traject

Je start met het online programma en volgt daarbij op woensdag 24 mei en 28 juni twee trainingen die gekoppeld zijn aan Saleslevel1; ‘Hoe bepaal je de Klantbehoefte’ en ‘How to seal the deal’. Je leert de basisvaardigheden van het verkopen, goed te pitchen en hoe je een verkoopgesprek naar jouw hand zet. Je neemt de technieken tot je en start daarnaast met het bouwen van een online- en offline netwerk tijdens de borrels na afloop.

Tijdens de zomermaanden schrijf je flexibel in op een aantal projecten. Je maakt vlieguren als zelfstandig Junior Accountmanager voor Field Marketingbureau Racktime, onze zusterorganisatie. En uiteraard kun je ook nog gewoon op vakantie;). Als Junior Accountmanager breng je de theorie in de praktijk en doe je relevante werkervaring op. Vervolgens stroom je in op het online programma van Saleslevel2. Dit gaat de diepte in en je leert o.a. de psychologische kant van verkopen, hoe je de klant moet shapen en hoe je goede commerciële voorstellen opstelt. Aansluitend zijn er de laatste 2 face-2-face trainingen op woensdag 13 september en 18 oktober ‘De technieken van shapen en multilevel selling’ en ‘Presentatievaardigheid en commerciële voorstellen’.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er extra sessies gepland en vervroegen we de afronding.

Coaching en persoonlijke begeleiding op resultaat

Tijdens dit traject wordt je gecoacht en gestuurd op het resultaat in de praktijk. Wanneer je het online programma volledig hebt afgerond, de workshops hebt gevolgd en bepakt bent praktijkervaring ben je klaar om echt aan de slag te gaan bij een mooie werkgever. Wij maken een match, brengen je Talent en kwaliteiten in beeld en stellen je voor. Than it’s up to you! Want die baan moet je nog wel zelf binnenslepen.

Niet meer aarzelen… gewoon doen. Schrijf je hier direct in.

Summerschool met baangarantie CatchYourTalent

 

 

 

 

 

 

 

 

Baangarantie:

De *baangarantie houdt in dat wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond wij van CatchYourTalent jou desgewenst en vrijblijvend zullen voorstellen bij werkgevers. Omdat wij je introduceren bij een mooi merk of bedrijf stap je uiteraard sneller door sollicitatieprocedures heen, ‘verkopen’ wij jouw kwaliteit en talent bij onze contactpersonen en sta je al met 1 voet over de drempel bij een organisatie. Natuurlijk kunnen wij niet volledig garanderen dat je wordt aangenomen, want het gesprek moet je wel zelf voeren, maar wij bieden je wel een versneld traject en bieden je de mogelijkheid om geijkte en langdurige sollicitatieprocedures te omzeilen. Je hoeft hier geen gebruik van te maken. Alleen de Masterclass volgen mag ook, maar je kansen op de arbeidsmarkt verbreden is natuurlijk wel slim.

Kosten? Die zijn er niet. De commerciële constructie is als volgt: Wanneer je voor onze projecten (Racktime) aan de slag gaat willen wij de kwaliteit en het niveau van onze FieldForce waarborgen. De opleiding is daarin essentieel om bovengemiddelde resultaten te behalen. Daarnaast zijn wij Salesrecruiter. Door jouw deelname verzamelen we talentvolle kandidaten die plaatsbaar zijn aan het eind van het traject waar wij weer van profiteren. 

Schrijf je hier direct in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *