Max Verstappen op poleposition bij Jumbo!
Max Verstappen op poleposition bij Jumbo!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Max Verstappen op poleposition bij Jumbo!

Jumbo Max Verstappen raceauto'sHeb je die Max Verstappen raceauto´s bij Jumbo al gespot? Mooi. Dan staan ze in ieder geval op poleposition in de winkel. 😉

Racktime heeft namelijk de volledige organisatie en uitvoering van het achterliggende logistieke proces voor Jumbo verzorgd. En CatchYourTalent natuurlijk de mankracht in de buitendienst voor deze mooie actie. Met militaire precisie en verdeeld over 3 batches bezochten we 3 weken achter elkaar maar liefst alle 650 Jumbo filialen om daar de raceauto’s af te leveren. En dat waren er veel, héél veel. En alles binnen de gestelde deadlines en ondanks het nieuwe Nederlandse filerecord door het boerenprotest.

Die raceauto’s komen natuurlijk niet zomaar in de winkel

De consument ziet enkel de raceauto’s in de winkel maar laten we eens inzicht te geven in de scope of work van een dergelijk project. We hebben het over 12 zeecontainers waarin gigantische hoeveelheden raceauto’s zijn verpakt. In ons logistieke centrum verzorgen we de inslag en de opslag. Als de aantallen per filiaal bekend zijn maken we pakbonnen, verdeellijsten, routes en nog veel meer. Na een quality check bij het verlaten van ons magazijn heeft projectmanagement onze Sales Representatives op scherp gezet die uiteindelijk de juiste aantallen bij de filialen hebben geleverd.

Een complete synergie van onze specialisaties waar circa 24 mensen bij betrokken zijn geweest. Van de backoffice tot het warehouse. En tel daarbij nog eens de 40 Sales Representatives in de buitendienst die met bakwagens de raceauto’s hebben bezorgd. #SmartCollaboration

Enkele resultaten:

  • 40 Sales Representatives leveren binnen 2 dagen de bestelde aantallen van de Max Verstappen raceauto’s af bij 650 Jumbo filialen. En die ronde doen we 3 weken achter elkaar tijdens de actie periode.Max Verstappen actie
  • Voor de klant is een realtime dashboard in de klant Community beschikbaar waardoor leveringen 24/7 tot op de bakwagen- en filiaal nauwkeurig gevolgd kon worden. Achteraf rapporteren was dan ook niet meer nodig.
  • Alle Jumbo filialen kregen vooraf de track & trace informatie; de bezorgtijden waren bekend ook het personeel kon anticiperen op de levering.
  • Via online check-in en check-out en rapportage was de ‘Proof-Of-Work’ direct na afronding van het bezoek beschikbaar voor zowel de klant als het Jumbo filiaal. Realtime inzicht in aantallen en plaatsing. Wat resulteerde in een enorme vermindering van de workload om vragen en/of cases af te handelen voor de Jumbo Servicedesk.
  • Binnen onze dienstverlening staat innovatief organiseren hoog op de agenda. Dat passen wij niet alleen toe binnen processen en organisatie voor klanten maar ook binnen het managen van projecten en inzetten van onze FieldForce. Zo hebben wij specifiek voor dit project gewerkt met online learning en was de briefing met specifieke informatie per filiaal ook online beschikbaar voor onze Talenten in het veld. En konden wij monitoren op het volgen van de learning. Ook hebben wij een vrachtwagen training opgezet zodat we veiligheid op de weg beter konden waarborgen en de kans op ongelukken  minimaliseren.

Als organisatie zijn wij trots op het resultaat en hebben wij dankzij slim samenwerken en innovatief organiseren deze mooie opdracht binnen de deadlines gehaald. Staat jouw organisatie een dergelijke uitdaging te wachten? Racktime vertelt je graag meer over de mogelijkheden! Zou jij ook mee willen werken aan een dergelijke actie? Bekijk dan het aanbod van vacatures in jouw regio en ga aan de slag!

Max Verstappen raceauto's bij Jumbo

Jumbo Max Verstappen raceauto's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *