MasterClassers verkopen meer!
MasterClassers verkopen meer!
/ Geschreven door Ruth Kremer
MasterClassers verkopen meer!

Door: Marie-José van den Kommer

Uit eerder onderzoek is gebleken dat MasterClassers in hun werkervaring bij Racktime gemiddeld 30% meer verkopen, dan collega’s die de MasterClass niet gevolgd hebben. Deze bevinding werd vandaag weer bevestigd.

De MasterClass Sales & Account Management stoomt aanstormend talent klaar voor een succesvolle, commerciële carrière. Onderdeel van dit traject bestaat uit het opdoen van werkervaring op het gebied van Sales. MasterClassers Laura en Bob doen een deel van hun ervaring op in de Media Markt voor het merk Sonos.

Sinds 1 juli zijn een aantal Sales Talenten actief bij Media Markt Amsterdam Arena voor het verzorgen van sales demonstratie voor Sonos, specialist in draadloze muziek systemen.

Vanochtend hadden wij contact met de afdelingsleider van Media Markt Arena om te vragen naar de verkopen. Deze gaf aan zeer te spreken te zijn over de gehele aanpak op de Sonos demonstratie stand. Twee van onze sales talenten,  Bob en Laura, beide MasterClasser, sprongen er echter uit qua resultaat. Naar aanleiding van de sales demonstraties die beiden afgelopen weekend verzorgd hebben, zijn er in de daarop volgende week regelmatig consumenten geweest die terug gekomen zijn om een Sonos product te kopen.

Deze MasterClassers hebben het begrepen en hebben geleerd hoe je TOP wordt! Het verschil tussen TOP en gemiddeld zit in 100 details. Tijdens de MasterClass leer je hoe jij dat onderscheid ook kunt maken!

Complimenten voor Bob en Laura! Hebben jullie nog tips voor andere Sales Talenten die ook TOP willen zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *