Lights Camera Action! De colleges voor Saleslevel 2 zijn opgenomen
Lights Camera Action! De colleges voor Saleslevel 2 zijn opgenomen
/ Geschreven door Moniek Korver
Lights Camera Action! De colleges voor Saleslevel 2 zijn opgenomen

Het zit erop! De opnamen zijn klaar en binnenkort publiceren we de complete serie online lessen voor Saleslevel 2. Tijdens deze online colleges gaat Salestrainer Maarten Colijn van Professional Capital dieper in op de psychologische kant van het verkopen en leer je technieken als Shaping, Multilevel Selling en ga je aan de slag met het opstellen van commerciële voorstellen. Zeker geen gemakkelijke onderwerpen, maar wanneer je een carrière in Sales ambieert zijn ook deze technieken een absolute must. Aansluitend aan de online colleges kun je wederom twee face2face trainingen van Maarten volgen. Geef je snel op (link naar evenementen), want vol =vol!

Masterclass in flexibele opzet voor studenten die willen excelleren

Eerder heb je al kunnen lezen dat we sinds kort de masterclass Sales & Accountmanagement in een flexibele opzet aanbieden. Je kunt nu het hele jaar door bij ons online lessen en face2face trainingen volgen die uiteindelijk het certificaat van de Masterclass Sales & Accountmanagement opleveren.

Als student heb je nu eenmaal een drukke agenda; je loopt stage, werkt ernaast, volgt nog lessen op school en dan is er ook nog een sociaal leven. Tijd is kostbaar. Dat beseffen wij ons maar al te goed. Om deze reden is de Masterclass: Sales & Accountmanagement na 30 edities dan ook compleet in een andere jas gestoken en is het traject het hele jaar door voor al ons Sales Talent te volgen. En altijd wel in te passen in het drukke studentenleven.  De flexibele en deels online benadering biedt jou als student de mogelijkheid om zelf de lessen en leermomenten in te plannen. Het resultaat na de eerste maanden; en hoger niveau, betere opbouw binnen het lesproduct en gemotiveerde deelnemers in de lessen.

Veel van onze Talenten zijn reeds begonnen met het vernieuwde traject, hebben Saleslevel 1 gevolgd en zijn begonnen met de face2face trainingen. Niet alleen vanuit onze Sales Talenten, maar ook vanuit Professional Capital horen wij positieve berichten over de nieuwe insteek en opbouw van de Masterclass Sales & Accountmanagement.
Meedoen? Schrijf je in via onze Evenementen! Meer weten? Neem dan contact op met Ruth Kremer via 072 541 3950 of r.kremer@catchyourtalent.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *