Kijkje achter de schermen bij de Masterclass?
Kijkje achter de schermen bij de Masterclass?
/ Geschreven door Ruth Kremer
Kijkje achter de schermen bij de Masterclass?

Donderdag 24 & vrijdag 25 maart is alweer de 11e groep van onze Masterclass Sales & Account Management van start gegaan! Een groep van 15 enthousiaste Sales Talenten maakte hun entree in de Faculty Club op de Erasmus Universiteit. Een schitterend uitzicht + heerlijke zonnetje maakte de succesvolle start van deze twee dagen helmaal compleet! De trainer van deze groep Sales Talenten is Loek Worm (ISAM) en de deelnemers worden tijdens de praktijkervaring gecoacht door Sanne Glaser (Racktime).

Van een Sales Talent mag je verwachten dat je in staat bent een overtuigende Sales pitch over jezelf te houden. Iedereen heeft dit bewezen, want: “wie zich niet voorbereidt, bereidt zich voor om vergeten te worden.”

Na de kennismaking met de groep is er direct een start gemaakt aan de theorie vs praktijk! Iedereen wordt direct aan het werk gezet! Het toepassen van de theorie, het maken van interactieve opdrachten en discussiëren over ons vakgebied lopen als leidraad door beide dagen heen.

In deze Masterclass is een nieuw onderdeel toegevoegd, namelijk: telefonische acquisitie. Want één van de beste, snelste, goedkoopste en meest interactieve uitgave voor sales en marketing die je kunt doen is de telefoon gebruiken. Bel nieuwe klanten om jezelf voor te stellen en voor het maken van een eerste kennismakingsgesprek.

Onze talenten hebben aan den lijve ondervonden dat telefonische acquisitie helemaal niet gemakkelijk en vanzelfsprekend is! Maar door de tips, handvatten en veel oefenen zijn zij in staat om ook telefonisch sterke (verkoop)gesprekken te voeren.

Andere opdrachten zijn o.a. het voeren van een eerste kennismakingsgesprek met een B2B klant, schrijven van een voorstel, netwerken en het voeren van een tweede verkoopgesprek voor het closen van de deal. Tijdens het laatste gesprek kan er maar 1 sales team winnen. De winnaars van Masterclass 11 zijn: Sevil & Berend! Van harte gefeliciteerd, en maak er een notie van op je LinkedIn profiel..deze overwinning kan niemand meer van je afpakken…


Wij hebben de twee leerzame dagen op een goede manier afgesloten en kijken uit naar de ontwikkelingen en ervaringen van onze Talenten in de praktijkervaring! Wij hebben het vertrouwen en de overtuiging dat zij mooie Sales resultaten zullen behalen en een sterke persoonlijke groei gaan door maken.

Meer weten, de individuele ervaringen van de talenten horen of nieuwsgierig naar de aanmeldingscriteria van de selectie van onze Masterclass? Laat iets van je horen…wij brengen je graag in contact met (alumni) deelnemers van de Masterclass Sales & Account Management.

Reacties op "Kijkje achter de schermen bij de Masterclass?"

  • Marie-Jose schreef op 3 april 2011

    Ben er trost op dat de 11e MasterClass alweer een feit is! Weer een grote groep sales talenten die klaargestoomd wordt voor het bedrijfsleven.
    Ben benieuwd hoe jullie de eerste dagen van de training hebben ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *