Kick-off: Masterclass 28
Kick-off: Masterclass 28
/ Geschreven door Ruth Kremer
Kick-off: Masterclass 28

Afgelopen week is alweer de 28ste editie van de Masterclass Sales & Account Management gestart!

Een enthousiaste groep Sales Talenten verschenen afgelopen donderdag aan de start bij ons – CatchYourTalent – op kantoor in Alkmaar. Deze dag stond in het teken van kennismaking en de kick-off voor de praktijkervaring via Racktime. In dit blog een sfeerimpressie van beide trainingdagen van de Masterclass.

Aan de hand van de presentatie onze directeur, Marie-Jose van den Kommer, ontdekten de Sales Talenten (o.a.) dat zij een “speedboot” zijn. Nieuwsgierig wat wij hiermee bedoelen?…

 

 

 

 

 

Door middel van de tekenkunsten van onze Sales Talenten leerden wij elkaar beter kennen!

 

 

 

 

 

 

Op de tweede dag was het de eervolle taak aan onze Sales trainer, Maarten Colijn van Professional Capital, om met onze Talenten de stappen te maken richting professionele training rondom het vak Sales & Account Management. Een interactieve en leerzame dag. Na afloop warden de Sales Talenten moe, maar voldaan! Ik hoorde zelfs iemand zeggen; “Ik heb nog NOOIT zo lang vol focus, interesse en energie een training of opleiding dag bijgewoond, zoals vandaag!” #Compliment voor Maarten! De dag werd afgesloten met een gezellig borrel en groepsfoto!

Dit zijn de Sales Toppers van Masterclass 28!

 

 

 

 

 

 

 

In Sales is etiquette belangrijk. Trainer Maarten Colijn geeft een korte instructie “hoe knoop je, je stropdas”!

 

 

 

 

 

 

Wij kijken terug een geslaagde aftrap van de nieuwe editie van Masterclass 28! Er staan mooie praktijkopdrachten voor hen klaar en er is veel potentie voor de ontwikkeling als succesvolle account manager(s). Ben jij nieuwsgierig hoe zij het traject ervaren? Check zo nu en dan ons blog, wij zullen de talenten aan het woord laten om ervaringen te delen! En wil jij, net als hen, ook een stap maken in je professionele ontwikkeling voor de start van je Sales carrière?  In september gaan wij van start van de 29ste editie van de Masterclass Sales & Account Management. Vanaf deze week kan jij, je hier ook voor aanmelden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *