“Ik zag dit als een kans om mijzelf te laten zien en deze heb ik zeker benut!”
“Ik zag dit als een kans om mijzelf te laten zien en deze heb ik zeker benut!”
/ Geschreven door Ruth Kremer
“Ik zag dit als een kans om mijzelf te laten zien en deze heb ik zeker benut!”

Masterclass talent Diana (Masterclass 25) heeft afgelopen maand aangetoond over de juiste drive en mindset te beschikken en is onze Topper van de Maand geworden!

De topper van de maand is het Masterclass talent die zich de afgelopen maand het best heeft geprofileerd en heeft aangetoond een echt Sales talent te zijn. Deze topper ziet kansen om zichzelf te onderscheiden en gebruikt feedback om zichzelf verder te ontwikkelen. In deze blog geeft Diana aan hoe zij zich heeft weten te onderscheiden en hoe zij de Masterclass Sales & Account Management als toegevoegde waarde ziet naast haar studie.

Rolspellen in de praktijk

“Op een beurs stond ik samen met verschillende accountmanagers om mensen te informeren over de producten van een A-merk. Op de stand van het A-merk stond ook een beroemde wielrenner die zelf ook de producten verkocht. Hij zei tegen mij; ‘als je denkt dat we een product kunnen verkopen stuur je ze door naar mij, zodra ze van de stand aflopen zijn we ze kwijt’. Hij had een pin apparaat bij zich zodat mensen meteen konden betalen. Wat opviel op de beurs was dat het overall closen van deals op de beurs lastig was. Ik zag dit als een kans om mijzelf te laten zien en deze heb ik zeker benut! Aan het einde van het weekend hebben we wel 8 bestellingen kunnen plaatsen.”

 Tijdens de Masterclass trainingen hebben we verkooptechnieken geleerd en geoefend met rolspellen, deze rolspellen sluiten goed aan bij de werkelijkheid en heb ik dan ook kunnen toepassen op de beurs. Tijdens de Masterclass dagen hebben we het closen van deals ook geoefend en daar heb ik zeker op de beurs wat aan gehad.

Het Masterclass Traject naast een fulltime studie

Diana volgt het Masterclass Traject naast haar studie small business & retail management. Naast een full time studie vraagt het discipline om op schema te blijven dit doet Diana door het Masterclass Traject prioriteit te geven en er 100% voor te gaan. Door die inzet ziet Diana nu al de positieve effecten van haar deelname aan het Masterclass traject naast haar studie.

 “ Toen ik ging solliciteren voor een afstudeerstage heb ik veel positieve reacties gekregen over het Masterclass Traject. Ze zijn bij het solliciteren altijd geïnteresseerd in extra activiteiten die je naast je studie doet om in jezelf te investeren. Door de Masterclass beschik ik over praktijk gerichte Sales kennis en relevante werkervaring die ik ook meeneem in het verloop van mijn carrière.” 

Wij wensen Diana veel succes met het afronden van het Masterclass Traject en zijn nieuwsgierig naar haar verdere ontwikkeling!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *