HVC Alkmaar bedankt Racktime en haar Salestalenten
HVC Alkmaar bedankt Racktime en haar Salestalenten
/ Geschreven door Ruth Kremer
HVC Alkmaar bedankt Racktime en haar Salestalenten

Hard work pays off! In het kader van de ‘De maand van de duurzaamheid’ hebben onze Junior Accountmanagers (in totaal 120 teams) bij bouw- en tuincentrums in Nederland het afvalgebruik onder de loep genomen en bezoekers geïnformeerd over het belang van afvalscheiding. Onze toppers in het veld ontvingen vanuit Racktime al een custom made kaartje als dank, maar ook Racktime zelf is na afloop van het project flink in het zonnetje gezet door Yvonne Bijvoet Projectmedewerker Communicatie van HVC. Blij verrast namen Jennifer, Marit en Paula de bloemen en presentjes in ontvangst.

Het was geen makkelijke opgave om de planning rond te krijgen; want naast de vele locaties, werden er ook per vestiging maar liefst twee ambassadeurs ingezet. Dubbel zo uitdagend, maar ook dubbel zo leuk! En dubbel zo goed wanneer een project van deze omvang dan ook zo positief wordt ontvangen door alle betrokken partijen; bezoekers, HVC en onze talenten in het veld.

En daar doen we het voor!

CatchYourTalent faciliteert al het Salestalent voor onder andere Racktime The FieldCareCompany. Wil je ook net als deze Salestalenten je communicatieve skills in de praktijk brengen? Neem dan contact op met Moniek Korver via m.korver@catchyourtalent.com of laat je gegevens achter dan zoeken wij je op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *