Huawei P10 ligt eindelijk in de winkel!
Huawei P10 ligt eindelijk in de winkel!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Huawei P10 ligt eindelijk in de winkel!

Het zal niemand zijn ontgaan. De lancering van de nieuwe Huawei P10 was al enkele maanden gespreksonderwerp binnen de muren van Racktime, maar ook daarbuiten. De maanden werden weken, de weken dagen en de dagen uren en vanmorgen was het dan eindelijk zover. De Huawei P10 ligt eindelijk in de winkel! De lancering werd feestelijk afgetrapt bij T-Mobile aan de Kalverstraat in Amsterdam.

Aftrap Huawei P10Het was hectisch. Druk. Soms zelfs zenuwslopend. De organisatie van de lancering lag in handen van Racktime. Het resultaat is niet anders dan verwacht van deze 9+ organisatie. De winkel stond er meer dan strak bij; de rode loper uitgerold, een ballonnenboog, petit fours en de enthousiaste en deskundige promotoren maakten de entourage compleet!

Hit & Run

Een goede organisatie, voor een toch bijzondere lancering. Nederland is namelijk een van de weinige landen die voor het uitkomen van de P10 alle verkooppunten met een Hit & Run team hebben bezocht.

Complimenten voor onze Huawei Field Accountmanagers; Joris, Tufan, Pim, Levi, Jeroen en Lars en niet te vergeten al onze Shop-in-Shop promotoren die ook hebben bijgedragen aan deze mooie succesvolle lancering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *