Heb jij Youtube Talent?
Heb jij Youtube Talent?
/ Geschreven door Ruth Kremer
Heb jij Youtube Talent?

Personal Branding is voor starters, die op zoek zijn naar een 1e job, een hot item! Bedrijven vinden het belangrijk dat jij je goed profileert. Zowel in een sollicitatiegesprek, als ook wanneer zij jou online opzoeken.

Dat men niet op zit te wachten om jou hangend in een paal, met een biertje aan je mond op de foto te zien, is inmiddels algemeen bekend. Maar ben jij er ook van bewust dat het ook belangrijk is om juist wél gevonden te worden? Immers, als jij iemand via Google intikt en er zijn geen zoekresultaten; dan ga jij je toch serieus afvragen of die persoon überhaupt wel bestaat?!

Een overzichtelijk LinkedIn profiel is voor Sales Talenten een middel om te bouwen aan een (online) netwerk. Het schrijven van blogs of het opnemen van Youtube video’s is een manier om kennis over te dragen. Wij vroegen aan enkele oud Masterclass Talenten om de beste Sales Tips met ons te delen. Check regelmatig ons blog en Social Media: Binnenkort komen al deze Youtube video’s met Sales Tips online!

Wat zijn jouw 2 meest onderscheidende Sales Tips? Of wil jij jouw inspirerende Youtube video met ons delen? Wij helpen je graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *