Geen Customer Journey maar een Talent Journey?!
Geen Customer Journey maar een Talent Journey?!
/ Geschreven door Ruth Kremer
Geen Customer Journey maar een Talent Journey?!

Ja. Zo op de valreep van 2019 lanceren wij ‘em’. Geen Customer Journey maar een Talent Journey! Niet de reis van de klant staat hier centraal, maar de reis van het Talent in onze organisatie. Een van onze pijlers is dat groei beschikbaar moet zijn voor iedereen. Maar niet alleen dat. Wij willen ook dat het verbeteren van vaardigheden centraal staat wanneer je voor ons aan de slag gaat en niet het geld. Om die reden hebben wij een carrièrepad ontwikkeld; een Journey die jouw persoonlijke groei- en onderscheidend vermogen echt zichtbaar maakt. 

Talent Journey“Succes is a Journey not a destination. The doing is often more important than the outcome.” Meer cliché kunnen we het helaas niet maken. Commercieel ontwikkelen is niet iets dat overnight gebeurd of wat je gemakkelijk uit de boeken kunt leren. Ontwikkelen in het Salesvak is meters maken, oefenen, op je bek gaan, absorberen en implementeren. Inzicht in kennis en kunde is daarbij essentieel voor groei. Dat is precies wat onze Talent Journey jou biedt.

Talent Journey is jouw persoonlijke carrièrepad

De Talent Journey is het persoonlijke carrièrepad welke inzicht geeft in jouw onderscheidend vermogen en laat je zien waar jouw leerpunten liggen. Het stimuleert tot groei en zorgt ervoor dat jij als talent kunt excelleren en het beste uit jezelf kunt halen. Dit doen wij door jou te laten leren op 4 gebieden LEARN, EXPERIENCE, EVOLVE en ENGAGE.

Talent Journey

 

 

 

 

 

 

Inzicht in jouw ontwikkeling via het Talent Dashboard

Talent JourneyNu denk je wellicht; ik kan toch prima op eigen kracht mijn ambities najagen en mijn skills verder ontwikkelen? Natuurlijk kan dat. Je MOET het uiteindelijk ook zelf doen, maar het is zo makkelijk om je doelen uit het oog te verliezen wanneer je eenmaal aan de slag bent binnen een organisatie. Vaak is ontwikkeling slecht meetbaar of weet je niet goed hoe je bepaalde vaardigheden kunt verbeteren. Jouw Talent Dashboard geeft realtime inzicht in ontwikkeling en resultaten. Je wordt geconfronteerd met leerpunten en vervolgens ook direct gestimuleerd om daar wat mee te gaan doen en belangrijker nog; op welke manier je dat het beste kunt doen. Via gamification stimuleren wij jouw leergedrag; je verreikt je ervaringen en gaat vanzelf een level-up in het carrière pad. Zo start je als Rookie en kun je doorstromen naar Rough Diamond, Rising Star, Guru en uiteindelijk eindig je het pad als Legend. Hierbij word je begeleid door een persoonlijke Talentmanager waarmee je ambities en voortgang kunt bespreken.

Succesvolle mensen staan in de fik

Succesvol word je niet door goed geluk of mazzel hebben. Succesvolle mensen staan in de fik van passie, zijn gefocust, werken slim en hard, kunnen omgaan met kritiek, durven zichzelf te zijn maar kennen bovenal hun grenzen en kwaliteiten. En laten wij dat nu als prioriteit zien in de Talent Journey. Alleen echte ambitieuze doelgerichte doorzetters bereiken de top en dat is precies waar wij als organisatie op inzetten; Het maximaal ontwikkelen van jouw commerciële talenten. Dat is onze belangrijkste USP en ons cadeautje aan jou wanneer je kiest voor ons als werkgever.

Werken en ontwikkelen ook iets voor jou? Kijk dan eens bij onze openstaande vacatures, schrijf je in voor een training of neem contact op met een van onze recruiters om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *