Echt goed leren pitchen? Schrijf je in voor de Masterclass Sales & Accountmanagement
Echt goed leren pitchen? Schrijf je in voor de Masterclass Sales & Accountmanagement
/ Geschreven door Ruth Kremer
Echt goed leren pitchen? Schrijf je in voor de Masterclass Sales & Accountmanagement

Echt goed leren pitchen? Schuif dan eens aan bij onze Masterclass Sales & Accountmanagement! Deelneemster Arantxa Vos laat alvast een goed staaltje pitchen zien! Een mooie prestatie als kersvers Talent van CatchYourTalent.

Punten ter verbetering zijn er natuurlijk altijd…. maar daar zit onze Salestrainer Maarten Colijn van Professional Capital dan ook bovenop. Doe jij ook mee volgende keer? Check de link en schrijf je in voor de workshop op 20 februari waar wij fanatiek gaan werken aan ‘How to seal that deal!’

Masterclass Sales & Accountmanagement

Goed kunnen verkopen valt of staat met de juiste mindset. Succesvolle verkopers blijken niet te piekeren over hun ‘missers’, maar focussen voornamelijk op positiviteit en groei. Maar hoe start je daar nu mee en creëer je de juiste mindset voor verkoop? En hoe stroom je vervolgens door naar het bepalen van de klantbehoefte en het stellen van vragen?

Dat leer je allemaal in de CatchYourTalent Masterclass Sales & Accountmanagement. En het stopt natuurlijk niet bij de klantbehoefte en het stellen van vragen. Tijdens onze Masterclass leer je alle facetten van het verkopen en behandelen we op niveau gerichte onderwerpen voor verkoop op B2C en B2B.

De fundamenten van dit programma bestaan uit:

  • Een complete e-learning community
  • Face2face Salestrainingen van Professional Capital
  • Het opdoen van gerichte Saleservaring voor A-merken als Intel, Huawei, Nespresso, Panasonic e.a

Leren en werken tegelijk

Het unieke aan dit traject, ten opzichte van andere opleidingen op het gebied van Sales, is dat binnen de Masterclass Sales & Accountmanagement van CatchYourTalent leren en werken aan elkaar is gekoppeld. De kennis die je opdoet tijdens de lessen, kun je direct in de praktijk brengen bij de projecten die je uitvoert. Je leert dus echt on the job. En hier krijg je gewoon voor betaald. Deze combinatie van werkuren en scholing is nu juist wat voor werkgevers zo interessant is. Zij halen iemand in huis die de praktijk al beheerst en toch pas net afgestudeerd is.

Meer weten? Of gewoon direct aanmelden voor de Masterclass?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *